'Oyumuz yüzde 50'nin altında değil, hizmetlerimize balıklar bile şaşırıyor'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oylarının yüzde 50’nin altında olmadığını savunarak, yaptıkları hizmetlere balıkların bile şaşırdığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
'Oyumuz yüzde 50'nin altında değil, hizmetlerimize balıklar bile şaşırıyor'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oylarının yüzde 50’nin altında olmadığını savunarak, yaptıkları hizmetlere balıkların bile şaşırdığını ifade etti.

Bülent Arınç, Gemlik’te yaptırılacak kapalı pazar yerinin açılışında yaptığı konuşmada, belediyenin çalışmalarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Arınç, şunları ifade etti: "Refik (Yılmaz) bey bu güne kadar gece gündüz çalıştı. Şimdi de başkan adayımız. Elindeki son günlerin imkanlarını bile en iyi şekilde değerlendiriyor, şimdi dualarla temelini atacağımız bir çalışmayı gerçekleştiriyor. Gemlik halkı da desteklerse Refik arkadaşımız bu hizmetlerine devam etsin, Gemlik daha da büyüksün ve gelişsin. Refik arkadaşımıza güveniyoruz, destekliyoruz, onunla birlikteyiz."

"Merkezi hükümet olarak 11 yıldan beri bize duyduğunuz güveni boşa çıkarmadık." diyen Arınç, kendilerine düşenin kamu yatırımı yapmak olduğunu ve bu bağlamda 200 yataklı Gemlik Hastanesi'ni yaptıklarını en kısa zamanda biteceğini kaydetti. Hastanede bir kadın doğum uzmanı istendiğini belirten Arınç, bir kadın uzmanın da görev yapacağını vurguladı.

"OYUMUZ YÜZDE 50'NİN ALTINDA DEĞİL"

Enerji konusunda, barajlar göletler yaptıklarını ifade eden Arınç, şöyle konuştu: "Yüksek hızlı trenler yapıyoruz, yük taşımacılığına önem veriyoruz, limanlar yapıyoruz. 11 senedir siz bize güvendiniz biz çalıştık. Çalıştık sizin desteğiniz arttı. Şu an oyumuz yüzde 50'nin altında değil. kim ne derse desin. En düşük rakam yüzde 48. Yarın seçim olsa, yine biz bu rakamın üstündeyiz. Ağanın eli tutulmaz. Allah dilerse, verdirir. Kim ne derse desin, boş dedikodulara bakmayın, iftiralara bakmayın, Allah bizi biliyor, millet bizi tanıyor."

"Neler geldi geçti bu memleketten" diyen Arınç, "Çok şükür biz dümdüz gidiyoruz, düşe kalka ama dosdoğru giriyoruz. Eğilmedik bükülmedik, gecemizi gündüzümüze verdik." ifadesini kullandı.

"BALIKLAR BİLE HAYRET EDİYOR"

Yollar, köprüler yaptıklarına dikkat çeken Arınç, "Karada işimiz bitiyor, denizin altına giriyoruz. Balıklar bile hayret ediyor, bu tren bu denizin altın an nasıl gidiyor diye. Bu iş bizim işimiz. Karada işimiz biter, denizin altına gireriz, Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlarız." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar