Oktay Vural: Helâl oyunu harama bulaştırandan hesabını soracaksın

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarından sonra delillerin karartılmasına yönelik çalışmaların vatandaşların gözünden kaçmadığını, bu durumun sandığa yansıyacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Oktay Vural: Helâl oyunu harama bulaştırandan hesabını soracaksın

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarından sonra delillerin karartılmasına yönelik çalışmaların vatandaşların gözünden kaçmadığını, bu durumun sandığa yansıyacağını söyledi. İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç'ta vatandaşlara hitaben konuşan Vural, demokratik haklarını kullanmalarını isteyerek, sandıkta AK Parti’nin aklanmadan yola devam etmesine müsaade etmeyeceğini belirtti.

Oyun emanet olduğunu ifade eden Vural, şunları söyledi: “Ben sana oy verdim ama rüşvet al diye oy vermedim. Ben Sarnıç'ta, Gaziemir'de oturuyorum, bu durumlar karşısında utanıyorum, sinirleniyorum. Milletin karşısına çıkamıyorum. Sen önce bunun hesabını bana vereceksin. Önce aklanacaksın. Aklanıncaya kadar sana vekalet vermiyorum, zenden vekaletini alıyorum diyeceksiniz değerli kardeşlerim, vebale ortak olmayacaksınız. Öyle ya vekaleti verdiğine göre bu vekalete ihanet etmişse haram paraların hesabını önce sen soracaksın. Sen ona yetki vermeseydin o makam, mevkide oturamazdı. O makam ve mevkide oturmadığı için de bu işe bulaşmazdı. Senin helâl oyunu harama bulaştırandan hesabını soracaksın. Tablo çok üzüntü verici. 4,5 milyon dolar ayakkabı kutusunda para. Sayın Başbakan, o operasyonu yaparken polis orada duruyor, elinde tespih var. Vay efendim bunun elinde niye tespih var diye adamı sürdüler. Ya Sayın Başbakan, polisin elindeki tespihi görüyorsun da ayakkabı kutusundaki 4,5 milyon doları niye görmüyorsun? Gördünüz değil mi? Gördünüz. Cenab–ı Hakk, değerli kardeşlerim, dünya bir imtihan yeridir. Allah bize başı şeyleri ibretlik olarak gösterir. İbret alın diye. Der ki görmediniz mi, duymadınız mı?"

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer ise, “Ülkenin geleceği için tek alternatif MHP’dir. Bu seçim yerel seçim olmaktan çıkarak, gelecek nesillerimizi kurtarma mücadelesine dönmüştür.” dedi. CİHAN

Yorumlar