O aday çalışmalara hız verdi

2015 seçimlerine ilginç vaatlerle giren bağımsız milletvekili adayı 60 yaşındaki Ahmet Yıldız, seçim çalışmalarına hız verdi.

Google Haberlere Abone ol
O aday çalışmalara hız verdi
Sivas'ta bağımsız milletvekili adayı 60 yaşındaki Ahmet Yıldız, bisikletiyle kent meydanına gelerek seçmenden oy istedi. Yıldız, seçildiğinde cep telefon kullanım yaşını 30 yapacağını, interneti kapatacağını ve televizyon sayısını ise 1'e düşüreceğini söyledi.
Zara İlçesi'nde yaşayan Bağkur emeklisi Ahmet Yıldız, 7 Haziran Genel Seçimi için bağımız olarak milletvekili adayı oldu. Yıldız, bisikleti ile kent merkezine gelerek açıklamalarda bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan ve sıra dışı tavırları ile dikkat çeken Yıldız, seçildiğinde cep telefon kullanım yaşını 30 yapacağını, interneti kapatacağını ve televizyon kanalı sayısını ise 1'e düşüreceğini söyledi. Yıldız, "Eskiden traktör yoktu at vardı, öküz vardı, onunla rençberlik yapılıyordu. Yetmiş yaşına da gelseniz yine çalışın. Maaşı gözlüyorsunuz, çalışmıyorsunuz. Nereden para dileneceğim de size vaat vereceğim. Bu bana yakışmaz. 31 partiniz var 31'ini de kabul etmiyorum" dedi.
Yıldız'ın vaatlerini dinleyen bir kişi, seçim çalışmalarında kullanması için maddi yardımda bulunmak istediğini söyledi, yeni bir bisiklet ya da motosiklet almayı teklif etti. Ancak Yıldız bu teklifi reddederek bisikletinin kendisine yeterli olduğunu belirterek, hiçbir şey kabul etmediğini söyledi.
Bir başka kişinin "Emekliye birşey vermeyecek misin?" sorusu üzerine Yıldız, "Ben sizlere hiçbir vaatte bulunmuyorum. Ben size 'Şunu vereceğim' dersem Cenab-ı Allah beni yargılar. Ben seçildiğimde bu benim hemşerimmiş, yağ götürelim, bal götürelimmiş yapmayacağım. Herkesin elini vicdanına koyup ona göre hareket etmesi lazım" cevabını verdi.


Yorumlar