Numan Kurtulmuş Terme'yi ziyaret etti

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek, 30 Mart Belediye başkanlığı seçimlerinde aldığı yüzde 50 oyla gösterdiği başarısından dolayı...

Google Haberlere Abone ol
Numan Kurtulmuş Terme'yi ziyaret etti

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek, 30 Mart Belediye başkanlığı seçimlerinde aldığı yüzde 50 oyla gösterdiği başarısından dolayı tebrik etti. Numan Kurtulmuş, beraberindeki parti kurmayları, milletvekilleri ve il yönetimi ile Terme Belediyesi'ni ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı konuşmada, ziyarete gelenlere bilgi verdi. Başkan Kul, “Terme için çalışmalara başladık, her taşın altına elimizi sokmaktan çekinmeden görevimizin bilincindeyiz. Terme’yi her alanda şaha kaldıracak projelerimiz hazır, bu projelerin altyapı ve planlarının çalışmalarına başladık, bu alanlarda yapacağımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşları ve kent meclisleriyle Termelilerin istek ve fikirleri hayat bulacak. Bugün burada bizi ziyaretinizle de memnun ettiniz, size buradaki arkadaşlarım adına ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise Samsun'da önemli bir seçim zaferi kazanıldığına değindi. 30 Mart Seçimleri'nde Samsun'un ortaya koyduğu irade ile örnek gösterilecek şehirlerden biri olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, "Herkesi tebrik ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte tecrübeli bir belediye başkanımız olarak Şenol Kul Terme’yi daha güzel bir yere getirecektir. Biz de Ankara’dan gerekli desteği vererek, projelerinizin tamamlanmasına yardımcısı olacağız dedi. Kurtulmuş, Cumhur başkanlığı seçimlerini de değerlendirmeyi ihmal ederek destek istedi. Terme için güzel temennilerimiz var buradaki arkadaşlarımızın da başarıları malumdur, sizlerin desteği ile de Terme’nin şaha kalkan gelişmiş bir ilçe olarak kendisinden söz ettirecektir.” diye konuştu.

Kurtulmuş, Terme ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, vatandaşlarla kısa sohbet eden Kurtulmuş, daha sonra ilçeden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar