Niğde'de DP'liler MHP'ye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katılan Demokrat Partililer (DP), 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde MHP'yi destekleyeceklerini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Niğde'de DP'liler MHP'ye katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katılan Demokrat Partililer (DP), 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde MHP'yi destekleyeceklerini belirtti.

Demokrat Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, Kadın Kolları üyeleri, MHP seçim irtibat bürosuna gelerek Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı’ya destek verdi.
Fikret Çıtırgı, "DP İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve yönetim üyeleri, seçim irtibat büromuza gelerek 30 Mart yerel seçimlerinde bizleri destekleyeceklerini belirttiler. Tüm Demokrat Partili üyelere hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Demokrat Partisi İl Başkan İrfan Bahar ise şunları söyledi: “Bu seçim her ne kadar yerel bir seçim olsa da bize göre en önemli tespitin yapılması gereken bir gün olarak gözüküyor. Bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmezliğini savunanlar bir tarafta da Türkiye'de ikinci bir devlet kurmaya çalışanlara yeşil ışık yakanlar var. O yüzden 30 Mart'ta oyumuzu verirken herhangi bir partiden bakmayacağız ve genel düşünüp ona göre oyumuzu vereceğiz. Bizler 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyerek tavrımızı ve duruşumuzu ortaya koyacağız.”

Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Kuddusi Beşer da “Vatanımızı ve ülkemizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeme adına Demokrat Parti İl, İlçe,Gençlik Kolları Ve Kadın Kolları Olarak Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başan adayı Fikret Çıtırgı’yı 30 Mart yerel seçimlerinde destekleyeceğimizi belirtmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosunu ziyaret ettik. Niğde’ye yapılacak hizmetleri en iyi şekilde MHP başkan adayı Fikret Çıtırgı'nın yapacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar