Nahit Menteşe: Yolsuzluk varsa hükümet üzerine gitmek zorunda

İçişleri eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nahit Menteşe, yolsuzluk olunca mutlaka üzerine gidilmesi gerektiğini belirterek, "Benim zamanımda İstanbul vali yardımcısı için bir ihbar vaki oldu, hemen derhal onu görevden aldım ve mahkemeye verdim.

Google Haberlere Abone ol
Nahit Menteşe: Yolsuzluk varsa hükümet üzerine gitmek zorunda

İçişleri eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nahit Menteşe, yolsuzluk olunca mutlaka üzerine gidilmesi gerektiğini belirterek, "Benim zamanımda İstanbul vali yardımcısı için bir ihbar vaki oldu, hemen derhal onu görevden aldım ve mahkemeye verdim." dedi.

İçişleri eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nahit Menteşe, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili açıklamasında, yolsuzluk olunca mutlaka üzerine gidilmesi gerektiğini belirtti. Menteşe, “Benim zamanımda İstanbul vali yardımcısı için bir ihbar vaki oldu, hemen derhal onu görevden aldım ve mahkemeye verdim. Nerede yolsuzluk varsa hükümet, devlet onun üzerine gitmek mecburiyetindedir. Soruşturma kapsamında adı geçen 4 bakanın istifa etmek istediği dile getirildi, bunları Başbakan'ın dikkate almadığı ifade edildi. Onun için suç varsa Başbakan'ın da olması lazım.” diye konuştu. Menteşe, Adlî Kolluk Yönetmeliği’nde yapılan değişikliği de doğru bulmadığını dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar