Mustafa Akaydın: Başbakan öfke kontrolü yapamıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Akaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının öfkeli ve kışkırtıcı olduğunu, bunun da öfkesini kontrol edemediğinden kaynaklandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Akaydın: Başbakan öfke kontrolü yapamıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Akaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının öfkeli ve kışkırtıcı olduğunu, bunun da öfkesini kontrol edemediğinden kaynaklandığını söyledi. Akaydın, Erdoğan’da öfke kontrolünün yanında çok sayıda hastalık olduğunu iddia etti.

Düzenlediği toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Mustafa Akaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyon ekranlarından görünüşüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın konuşmalarının öfkeli ve kışkırtıcı olduğunu savunan Akaydın, “Başbakan öfke kontrolü yapamıyor. Onu yapamayan bir kişiliği var. Bu bir hastalık, onun adına üzülüyorum. Bir siyasetçi, bir liderin en büyük handikaplarından birisi öfke kontrolü yapamamasıdır. Gülümsemesini bilecek. O zaman adam gibi siyasetçi olunur. Ama 60 yaşına gelmiş, bu yaştan sonra değişmesi imkansız. Başbakanın tıbbi çok hastalıkları var ama etik olmaz açıklamak. Bu öfke kontrolü başarısızlığı.” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın Antalya’ya programını takip edip etmeyeceği ve karşılamaya gidip gitmeyeceği sorulması üzerine Akaydın şöyle cevap verdi: “Sevgiyle karşılar, uzaktan alkışlarım. Meydana herhalde çok gidemeyiz. Hoş olmaz. Dinleriz. Tabi canım koşa koşa çiçeklerle gideceğim.” CİHAN

Yorumlar