Muhalefet fezlekeleri göremeden olağanüstü toplantı bitti

TBMM Genel Kurulu'nda fezlekeler için yapılan olağanüstü toplantı, CHP'nin genel görüşme talebinin reddedilmesinin ardından sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Muhalefet fezlekeleri göremeden olağanüstü toplantı bitti

TBMM Genel Kurulu'nda fezlekeler için yapılan olağanüstü toplantı, CHP'nin genel görüşme talebinin reddedilmesinin ardından sona erdi. Muhalefetin ısrarlı tutumuna rağmen fezlekelerin içeriği Genel Kurul'da okutulmadı.

TBMM Genel Kurulu'ndaki olağanüstü toplantı bugün saat 15.00'da başladı. Muhalefet eski bakanlar hakkında hazırlanan fezlekelerin içeriğinin okutulmasını ve eklerinin gösterilmesini talep etti. Başkanvekili Sadık Yakut ise fezlekelerin üst yazısını okuttu. Muhalefetin sert tepkileri karşısında Yakut, birleşime ara vermek durumunda kaldı. Bugünkü birleşimin sonuna doğru CHP'nin fezlekeler hakkında genel görüşme talebi oylamaya sunuldu. 259 AK Partili önergeye ret oyu verince genel görüşme talebi kabul edilmedi. Başkanvekili Sadık Yakut usül tartışması açıldıktan sonra milletvekillerine söz hakkı verdi. Konuşmalar tamamlandıktan sonra birleşim kapandı. Bir sonraki birleşim 8 Nisan'da toplanacak.
CİHAN

Yorumlar