Müezzinoğlu: Geleceğe güvenle baktığımız bir seçimi millet olarak yaşadık

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milli irade adına, demokrasi adına, demokrasinin geleceği adına son derece mutlu olduğumuz, sevindiğimiz, geleceğe güvenle baktığımız bir seçimi millet olarak yaşadık.

Google Haberlere Abone ol
Müezzinoğlu: Geleceğe güvenle baktığımız bir seçimi millet olarak yaşadık

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Milli irade adına, demokrasi adına, demokrasinin geleceği adına son derece mutlu olduğumuz, sevindiğimiz, geleceğe güvenle baktığımız bir seçimi millet olarak yaşadık.” dedi.

Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda, 30 Mart seçimlerinde kazananın milli irade olduğunu, kaybedenlerin de demokrasiye tuzak kuranlar olduğunu söyledi. Milli irade adına, sandığın hukuku adına kurulmak istenen tuzakların millet tarafından nasıl bozulduğunun görüldüğünü aktaran Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Milletin geleceğiyle, hayalleriyle, umutlarıyla oynayıp, kapalı kapılar arkasında kendi geleceklerini planlayanlara, kapalı kapılar arkasında kendi geleceklerinin mamur olmasını, milletin geleceğinin de karartılmasını arzu edenlere fırsat vermeyeceğinin çok net bir ispatını 30 Mart akşamı milletçe yaşadık. 12 yıldır bu ülkenin hizmetinde olan, milletin hizmetinde olan, milleti aldığı noktalardan çok ileri noktalara taşıyan AK Parti iktidarına güveninin, desteğinin devam ettiğini çok güçlü bir şekilde ifade etti. 2023 vizyonuna, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o yolculuğa istikrarlı bir şekilde gitmemize ve bu vizyonun sahibi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her türlü güveni ve desteği verdi. Burada kazanan millet oldu. Milli irade oldu. Kaybedenler ise demokrasiye tuzak kuranlar oldu.” CİHAN

Yorumlar