Milletvekili Kalkan: Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları örtbas edilmek isteniyor

AK Parti’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildikten sonra partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Milletvekili Kalkan: Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları örtbas edilmek isteniyor

AK Parti’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildikten sonra partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kalkan, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının örtbas edilmek istendiğini öne sürdü.

Twitter hesabından durumu değerlendiren Bağımsız Milletvekili Kalkan, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu’nun, Ergenekon ve Balyoz gibi davalarla ilgili yargılamanın iadesi çalışmalarına değinerek, “Sayın TBB Başkanı, özel yetkili mahkemeler ve yargılamanın iadesiyle ilgili çalışmalarınız, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarını gölgede bırakmasın, çünkü soruşturmalar örtbas edilmek isteniyor. Bu nedenle TBB'ye, çok önemli ve daha aktif görevler düşüyor. Önce temiz toplum, bağımsız yargı. Adli Kolluk Yönetmeliği’nde göstermiş olduğunuz hukuk mücadelesinin,bu iki soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için de devamını diliyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar