MHP’nin ilk ziyaretçisi DSP oldu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partiler arasındaki bayramlaşma başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ilk ziyaretçisi Demokratik Sol Parti (DSP) oldu, bayramlaşmanın gündemi ise cumhurbaşkanı seçimleri oldu.MHP’ye bayramlaşmaya...

Google Haberlere Abone ol
MHP’nin ilk ziyaretçisi DSP oldu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partiler arasındaki bayramlaşma başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ilk ziyaretçisi Demokratik Sol Parti (DSP) oldu, bayramlaşmanın gündemi ise cumhurbaşkanı seçimleri oldu.

MHP’ye bayramlaşmaya gelen DSP'li isimler Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bulduk Özdemir oldu. DSP’den bayramlaşmaya gelenleri Erdinç Adil, Dilara Tanbaya ve Hüseyin Kul karşıladı. Bayramlaşmanın tek gündemi ise cumhurbaşkanı seçimleri oldu. DSP ve MHP heyeti, destek verdikleri cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu üzerine konuştu. DSP heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasını istemeyenlerin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemek zorunda olduğunu vurguladı.

CİHAN

Yorumlar