MHP'li Yalçın'dan sandığa 'sahip çıkın' uyarısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, 30 Mart yerel seçimlerinde sandığa sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Yalçın'dan sandığa 'sahip çıkın' uyarısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, 30 Mart yerel seçimlerinde sandığa sahip çıkılması çağrısında bulundu. Yalçın, aksi durumda seçimde hile yapılabileceğini dile getirdi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye başkan adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın Senirkent Yükseliş Vakfı ziyaretine MHP İl Başkanı Yalçın da eşlik etti. Burada açıklamalarda bulunan Yalçın, son gelişmelerden dolayı 30 Mart’taki seçimin ayrı bir önem taşıdığını aktararak, “Sandıklara ve oylarımıza sahip çıkalım. Çıkmazsak istedikleri gibi bir sonucu çıkartacaklarını düşünüyoruz. Bunlar komplo teorileri değil.” dedi. 2011 seçimlerinde AK Parti’nin gerçekte yüzde 39.8 oy aldığını hatırlatan Yalçın şunları söyledi: “Ama YSK bu seçim sonucunu yüzde 51 olarak açıkladı. Aradaki fark diğer partilerden kendilerine aktardıkları oran. Bu seçimde her sandıkta gerekli önlemleri alacağız. Her şeyle karşılaşılabileceğini bilmeliyiz.”

Belediye Başkanı Günaydın da Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ndeki (ITKM) durum ile ilgili bilgi verdi. Günaydın, 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış Mehmet Aybatılı ve ardından kendisinin göreve geldiği 1999-2004 yılları arasında başlanan ITKM’nin 2004-2009 yılları arasındaki belediye yönetimi tarafından yıkıldığını söyledi. Söz konusu bölgeyi Isparta ekonomisine sunmayı planladıklarını aktaran Günaydın, “Tüm esnafımız orada kalacaktı. Hiçbir esnafımız zarar görmeyecekti. Onlar ne yaptı tüm dükkânları karşıya verdi. Belediyeye de yollar, ortak bölgeler, caddeler, cami, otopark, sosyal tesisleri, iç meydanları, otobüs durağını verdiler. Biz daha sonra mücadeleler sonrası 45 dükkân aldık. Baba malı dahi olsa yüzde 100’ünü vermezsin. Neyin karşılığında verildi. Isparta’nın en büyük hazinesiydi. Isparta’nın 40 yıllık geleceğini sattılar ve heba ettiler.” diye konuştu.

Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, Senirkent Belediye başkan adayı Erol Civelekoğlu, belediye ve il genel meclisi adaylarının da yer aldığı ziyarette MHP’lilere bir yüzünde ‘32 Senirkentli’ diğer yüzünde ‘32 Sengetli’ yazan kaşkol hediye edildi. Yine Başkan Günaydın’a ‘dünden bugüne Senirkent’ isimli bir kitap verildi. CİHAN

Yorumlar