MHP’li Yalçın: Erdoğan sadece yalancı değil, aynı zamanda sicilli bir istismarcı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sadece yalancı değil, aynı zamanda sicilli bir istismarcı.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Yalçın: Erdoğan sadece yalancı değil, aynı zamanda sicilli bir istismarcı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sadece yalancı değil, aynı zamanda sicilli bir istismarcı." dedi.

    Başbakan’ın mitinglerde, partilerine yönelik sözlerine tepki için yazılı açıklama yapan Semih Yalçın, “Utanıp sıkılmadan İslam’ın bayraktarlığını yapmış isimleri, kanaat önderlerini meydanlarda Medine fukarası gibi sayıp dökmekte, maneviyat dünyasının sembol isimlerinden medet ummaktadır. Ülkede başörtüsü diye bir mesele kalmamışken, film senaryolarına özgü cümlelerle ‘Ne çektiniz be!’ diyerek hâlâ başörtülü anamızı bacımızı kandırmaya yeltenmektedir.” dedi.

    BAŞBAKAN’IN SÖZLÜĞÜNDEKİ KELİMELER

    MHP’li Yalçın, Başbakan Erdoğan için “Kendi günahlarını örtmek, yüklendiği devasa veballeri gizlemek için İslam’ın kutsallarını en küçük utanma hissine kapılmadan pervasızca kullanan bir başka siyasetçi örneği yoktur. Başbakan; haksızken haklı çıkmak, suçlu iken suçunu bastırmak için çiğnemedik değer, saldırmadık kimse ve kurum, üzerine basmadık kutsal bırakmamıştır.” diyerek, Başbakan’ın sözlüğündeki kelimeleri şöyle aktardı:
Kardeşlik deyince ayrışma ve bölünme,
Barış deyince kıyasıya kavga ve kutuplaşma,
Demokrasi deyince dikta,
Ahiret deyince inadına dünyalık,
İnsan hakları deyince hukuksuzluk,
Temiz siyaset deyince kirli icraat,
Ekonomi deyince ayakkabı kutusunda dolarlar,
Adalet deyince tarafgirlik,
Siyaset deyince tek seslilik,
Basın deyince yandaş kalemler,
Zenginlik deyince kendi yakın çevresi ve parti çıkarlarına hizmet eden para babaları anlaşılmalıdır.”

    “MİLLET, AKP’YE VE BAŞ YALANCISINA HAK ETTİĞİ DERSİ VERECEKTİR”

    “Eğer Başbakan Erdoğan birini yeriyor ise biliniz ki onda bulunan meziyetler kendisinde olmadığından, kıskançlığını izhar ediyordur. Eğer birini övüyorsa, biliniz ki onun millet nezdinde beş paralık değeri yoktur. “diye eleştirisini sürdüren Yalçın, “AKP iktidarında milletin 11 yıldır çektiği ıstırap dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Vatandaşlarımız artık televizyonlarını açmaktan korkar olmuştur. Bilhassa yandaş televizyonlarda bangır bangır bağıran etrafa söven, saldıran, sürekli negatif enerji yayan bir Başbakan portresi insanları tedirgin etmektedir. Vatandaşlarımız; Başbakan’ın avaz avaz bağırmalarını, hiddetini, şiddetini, öfkesini çocuklarının görüp duymaması ve uğradıkları siyasi travmadan bir nebze uzak kalması için gayret sarf etmektedir. Netice olarak söyleyeceğimiz şudur: Bu kadar yalan ve iftirayı bir araya getirebilen bir Başbakan’ın akıl sağlığı hakkında şüphelerimiz giderek kuvvetlenmektedir. Aklıselimden mahrum; insaf, izan ve merhametten nasibini almamış bir Başbakan’ın Türkiye’yi yönetmesi züldür. Halkın iliğini, kemiğini sömüren, tufeyli gibi sırtına yapışıp nefesini kesen bu iktidardan kurtulmanın zamanı gelmiştir. Milletimiz, AKP’ye ve onun baş yalancısına hak ettiği dersin ilk faslını yerel seçimlerde verecektir.” görüşünü aktardı. CİHAN

Yorumlar