MHP’li Vural’dan 'kömürlü' basın toplantısı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’e kömür torbaları ile geldi. Kömür torbalarını kürsü önüne koyan Vural, kömür üzerinden elde edilen ranta dikkat çekti.MHP’li Vural’ın Meclis’teki basın toplantısı renkli görüntülere...

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Vural’dan 'kömürlü' basın toplantısı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’e kömür torbaları ile geldi. Kömür torbalarını kürsü önüne koyan Vural, kömür üzerinden elde edilen ranta dikkat çekti.

MHP’li Vural’ın Meclis’teki basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. Toplantının yapıldığı salona kömür torbaları taşındı. Torbaların kürsü önüne konulmasından sonra Vural burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Madenciler ölürken şu bir torba kömürden menfaat paylaşımı yapanlar, rant şebekeleri; Türkiye’nin takip etmesi gereken budur. Onlar bir avuç kömürü çıkarırken bu kömür üzerinden rant dağıtımı, soygun düzeni kuran bir yapılanma vardır. Türkiye’nin kaynakları sömürülmekte ve soyulmaktadır. Kömür üzerinde oynanan oyunları deşifre etmenizi istirham ediyorum. O ölen canlar bu kömürü çıkarmak için can veriyor. Bu kömür üzerinden ne kadar büyük rantlar elde edildiğini herkesin hep birlikte sorgulaması gerekiyor.”

Toplantının ardından kömür torbalarının bulunduğu aracı Vural kendisi kullandı.

CİHAN

Yorumlar