MHP’li Vural: İstihbarat raporlarında ne olduğunu millete açıklayın

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, fişleme iddialarıyla ilgili, “2 bin kişi belirlenmiş, bu istihbarat raporlarında ne olduğunu millete açıklayın.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Vural: İstihbarat raporlarında ne olduğunu millete açıklayın

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, fişleme iddialarıyla ilgili, “2 bin kişi belirlenmiş, bu istihbarat raporlarında ne olduğunu millete açıklayın.” dedi.

MHP’li Oktay Vural TBMM’de yaptığı basın toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Bu fişleme iddiaları ortaya çıktığında Başbakan ve hükümet üyeleri böyle bir şey olmadığını, bunun külliyen yalan olduğunu söylemişlerdi. Fişleme itirafları, tek tek dökülmeye başladı. Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Twitter hesabından 2 bin kişiyi fişlediklerini söylüyor. Burhan Kuzu, böyle bir istihbarat raporuna nasıl ulaşmıştır? Böyle bir istihbarat raporunun Başbakan’a sunulduğunu söylüyor. Demek ki, bir fişleme varmış. ‘Kurbanlık danaya girenleri bile fişlediler’ demiştik. Bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıkmıştır. 2 bin kişi belirlenmiş, bu istihbarat raporlarında ne olduğunu millete açıklayın. Bu millet gerçeği öğrenmek istiyor. Fişleme yapıldı mı, yapılmadı mı? 2 bin kişilik listede ne var, neye göre? Eğer devletin içinde böyle bir yapılanma bizatihi, AKP iradesiyle oluşturulmuşsa, bunun açığa çıkartılması gerekmektedir. Geldiğimiz bu nokta artık, itiraflara kadar gitmiştir.”
CİHAN

Yorumlar