MHP’li Vural: Daha büyük şeyler var

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Başbakan’ın panik halinde olduğunu söyledi. Vural, “Başbakan’ın panik hali turpun büyüğünün heybede olduğunu gösteriyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Vural: Daha büyük şeyler var

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Başbakan’ın panik halinde olduğunu söyledi. Vural, “Başbakan’ın panik hali turpun büyüğünün heybede olduğunu gösteriyor. Daha büyük şeyler var.” dedi.

    TBMM’de basın toplantısı düzenleyen MHP’li Vural, “Başbakan’ın bu panik hali yargıyı devleti sosyal çevreyi ve yazılı görsel medyayı bu kadar baskı altına alma arzu ve isteği turpun büyüğünün heybede olduğunu ortaya koyuyor. Daha büyük şeyler var. Çok daha büyük çok daha önemli hususlar var. Başbakan bunlardan korkuyor. Milleti mağduriyet edebiyatı ile aldatan ve kandıranlar anlaşılmıştır ki gerçekten çok daha büyük ve önemli bazı hususlardan korkmaktadır. Bu süreç içinde Başbakan daha hiçbirimizin görmediği ve kendisinin bildiği muhtemelen başka hususların olduğunu da bilmektedir.” ifadelerini kullandı.

    "BU DEVLET SİZİN ÇİFTLİĞİNİZ Mİ?"

    Başbakan ile Usame Kutub’un bir kaza sonrası yaptığı iddia edilen görüşmelerin internete düşmesiyle ilgili düşüncelerini de açıklayan Vural, “Başbakanlık aracında Yasin El Kadı’nın, Usame Kutub’un ne görevi varmış? O koruma görevlilerinin o koruma ile ilgili ne sorumluluğu var? Milletin makamını, milletin polisini, iş çevirdiğiniz insanlara tahsis etmek bu milletin onurunu ve şerefini ayaklar altına almak değil midir? Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Bu devlet sizin çiftliğiniz mi? Polis, Yasin El Kadı ve Usame Kutub’un koruması mı? Onun vergisini biz veriyoruz, o milletin polisi.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar