MHP'li vekillerden internete düşen ses kayıtlarına tepki

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarı'nın tümü üzerindeki görüşmelere başlandı.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li vekillerden internete düşen ses kayıtlarına tepki

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Tasarı'nın tümü üzerindeki görüşmelere başlandı. Birleşimi, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına söz alan Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, "Sözlerimin başında, basının yüz karası, sansürün sembolü hâline gelmiş Habertürk'ü ve onun basın ahlakı üzerine yemin etmiş, sonra da bu yeminini bizzat küçük menfaatlere pazarlamış gazete yöneticilerini ve Fatih Altaylı'yı tel'in ettiğimi burada belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ise "Ses kayıtları çıkıyor ve anlaşılan bundan sonra da çıkmaya devam edecek. Bir ankette MHP'nin oylarının üç puanının BDP'ye verilmesi şeklinde bir konuşmalar söz konusu. Başbakanın oğlu, Fatih Saraç ve Fatih Altaylı'nın telefon konuşmaları ortaya çıkmış durumda. Siz demek ki basını kontrol ediyorsunuz. Böylesine bir olayın içinde olmanın ne kadar yanlış olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi. CİHAN

Yorumlar