MHP'li Türkan: AK Parti kadroları hırsız olarak nitelendiriliyor

MHP Kocaeli Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Lütfü Türkan "AK Parti kadroları Türkiye'de artık hırsız olarak nitelendiriliyor.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Türkan: AK Parti kadroları hırsız olarak nitelendiriliyor

MHP Kocaeli Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Lütfü Türkan "AK Parti kadroları Türkiye'de artık hırsız olarak nitelendiriliyor. Güven bunalımına düşmüşlerdir. Kimse kendilerine güvenmiyor." dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Lütfü Türkan, MHP Samsun İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Türkan, "Türkiye'de hiçbir zaman bu kadar yolsuzluktan, hırsızlıktan ve rüşvetten bu kadar şikayetçi olunmadı. Hiçbir zaman Başbakan'a bu kadar ağır hakaretler edilmedi. Hiçbir zaman Türkiye'de bir Başbakan'ın yüzüne sen 'hırsızsın' denilmedi. Türkiye bunları hak etmiyor. Bu durum Avrupa'daki ve dünyadaki itibarımızı zedeliyor. AK Parti kadroları artık Türkiye'de hırsız diye nitelendiriliyor. Güven bunalımına düşmüşlerdir. Kimse kendilerine güvenmiyor." şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye'de yaşanan yolsuzluk operasyonunun ardından yaşananların insan hakları ihlali olduğunu belirten bir raporun oylanacağını açıklayan MHP Kocaeli Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Lütfü Türkan, "Dünya'da ilk defa yolsuzluk sonrası yaşananların insan hakları ihlali olduğu raporlandı. Önümüzdeki hafta Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda söz konusu rapor oylanacak." diye konuştu.

21. yüzyılın diktatörlere son verilen bir dönem olduğunu söyleyen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan şunları kaydetti: "21. asır diktatörlere son verilen asırdır. Bu dönem diktatörlere 'git' denilen asırdır. Ukrayna'da Yanukoviç'in yaptığı da diktatörlüktür, yaptığı hırsızlıktır. Yüzde 68 oy olmasına rağmen ülkesinden kaçmak zorunda kalmıştır. Türkiye 12 yıldır dikta rejimi ile yönetiliyor. Türkiye sosyal medyaya gelen yasaklarla çalkalanıyor. Bu demokrasi standardının aşağıya gittiğini gösteriyor." CİHAN

Yorumlar