MHP'li Öztürk: İktidarın yaptıklarından biz utanıyoruz onların yüzü kızarmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, iktidarın yaptıklarından dolayı bir milletvekili olarak sokağa çıkmaya utandığını belirterek, “Ancak bunlar kürsülere çıkmaya utanmıyor, yüzleri bile kızarmıyo.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Öztürk: İktidarın yaptıklarından biz utanıyoruz onların yüzü kızarmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, iktidarın yaptıklarından dolayı bir milletvekili olarak sokağa çıkmaya utandığını belirterek, “Ancak bunlar kürsülere çıkmaya utanmıyor, yüzleri bile kızarmıyor." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Adana’nın Ceyhan ilçesinde seçim iletişim merkezinin açılışını yaptı. Burada konuşan Öztürk, “Bunların çorap söküğünün ucunu elimize geçirdik. Bunları geldikleri gibi göndermek için Adana ilk sıradadır." dedi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Ülkü Ocakları Başkanı M. Ali Arslan’ın da hazır bulunduğu Namık Kemal Mahallesinde seçim iletişim merkezi açılışı coşkulu geçti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Öztürk, ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet ilişkilerine rağmen siyasi iktidar yöneticilerinin ‘çok rahat’ olmalarına gönderme yaptı. Öztürk "Bunların yaptıklarından bir milletvekili olarak utanıyorum. Biz bu haldeyken onlar kürsülere çıkmaya utanmıyor. Yüzleri dahi kızarmıyor. Ama artık yeter. Ayakkabı kutlarını, kasaları ve ceplerini doldurdular. Bunlara bir daha izin verirsek kutuları, kasaları, cepleri boşaltıp geri gelirler; aman dikkat!" diye konuştu.

Açılışta bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Hüseyin Sözlü de, çıkmış oldukları uzun, meşakkatli ve zor yolun sonuna az bir zaman kaldığını ifade etti. Sözlü, "Bugün kamuoyu yoklamalarında Adana Büyükşehir’de iktidar belli olmuştur. Adaletten ayrılmadan, hak ve hukuk içinde huzur ve güvenle hizmet için sayılı günler kaldı. Ceyhan'a büyükşehri getireceğiz ve Ali Duru ile Ceyhan'da hizmet yoğunluğunu artırarak devam ettireceğiz." dedi.

MHP Ceyhan Belediye başkan adayı Ali Duru da konuşmasında, projelerinden bir kısmını anlatarak hem kendisine hem de Sözlü’ye destek istedi.
CİHAN

Yorumlar