MHP'li Mete Aslan: Ülkede ne paralel ne dikey nede yatay devlet var

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan birilerin dediği gibi ülkede ne paralel ne yatay nede dikey bir devlet olduğunu belirterek, “Tek devlet vardır oda Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Mete Aslan: Ülkede ne paralel ne dikey nede yatay devlet var

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan birilerin dediği gibi ülkede ne paralel ne yatay nede dikey bir devlet olduğunu belirterek, “Tek devlet vardır oda Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye faydalı ve hayırlı işler yapan insanlara paralel devletçiler diyerek iftira attığını söyleyen Mete Aslan, “Bu kul hakkına girer yazıktır günahtır.” diye konutu.
MHP Erzin’de merkez ilçe seçim bürosu açtı. Cumhuriyet Mahallesi Gökçeli Caddesinde bulunan seçim bürosu açılışına Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, İl Başkanı Adnan Akdaş, Erzin Belediye başkan adayı Mehmet Oruz ve partililer katıldı.

İktidar partisinin açılım projeleriyle memlekete telafisi olmayan zararlar verdiğini belirten Mete Aslan, özellikle terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ceza evindeki rahatlığına dikkat çekti. Koltuk sevdası için değil hizmet için yola çıktığını belirten Mete Aslan, “Eğer bu işi yapabilecek kendine güvenen biri varsa gelsin yerime geçsin ben o kişinin çantasını bile taşımaya hazırım.” diye konuştu.

AK Parti’nin büyük bir yolsuzluğa bulaştığını söyleyen Mete Aslan, ‘’Vatandaşın oyunu alarak göreve layık gördüğü bu insanlar memlekete hizmet yapmak yerine kendilerine hizmet yapmışlar. Yaptıkları bütün yanlışlıkları ise başkalarına mal ediyorlar. Şimdilerde başbakan paralel bir yapı var diyerek girdikleri bu girdaptan çıkmak için mazlum ve günahsız insanlara çamur atıyor. Ülkede Başbakanın dediği gibi ne paralel ne yatay nede dikey bir devlet vardır. Tek devlet vardır oda Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.’’ ifadelerini kullandı.

Erzin Belediye başkan adayı Mehmet Oruz ise 30 Mart akşamına kadar hiç durmadan çalışacaklarını ve tüm Hatay'da başarılı olacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar