MHP'li Karakaya: Ankara'da seçimleri ikili götürmeye çalışanlar başarılı olamadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, rakiplerinin Ankara’da seçimleri ikili götürülmeye çalıştıklarını fakat bunda başarılı olamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Karakaya: Ankara'da seçimleri ikili götürmeye çalışanlar başarılı olamadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, rakiplerinin Ankara’da seçimleri ikili götürülmeye çalıştıklarını fakat bunda başarılı olamadıklarını söyledi. Seçimin üçlü yarış olarak gittiğini kaydeden Karakaya, MHP’nin seçimi alacağını ifade etti.

    Karakaya, seçim çalışmaları Şereflikoçhisar ve Evren ilçelerinde sürdürdü. Şereflikoçhisar’da seçmenleri ile bir araya gelen Karakaya, "Halk artık hizmet istiyor. Şereflikoçhisar da o hizmeti yapmak da bize düşecek. Biz 6 ay önce seçim çalışmalarına başladık. Dediler ki; ‘MHP geliyor’ Birileri ortalığı karıştırmak için şöyle bir senaryo yarattılar. Biz CHP geliyor diye milleti kandırıp nasipleniriz. CHP’de sağdan bir aday gösterip MHP’nin önünü keseriz. Ama bu senaryo tutmadı Ankara sokakları diyor ki; Gökçek gitsin Karakaya gelsin." diye konuştu.

    Ankara da seçimi ikili götürmeye çalıştıklarına işaret eden Karakaya; bunun tutmadığını, seçimin üçlü yarış olarak gittiğini belirtti. Seçim üçlüyse bu seçimi MHP’nin alacağını savunan Karakaya, Ankara'nın zenginliğinden ve Ankaralıların bu zenginlikten faydalanamadığını kaydeden Karakaya “Biz Hz. Ömer olamayız ama Hz. Ömer’in cemaati olabiliriz ve bunların hesabını AKP’den sorarız.” ifadelerini kullandı.

    "MİLLİYETÇİ HAREKETİ DÜSTUR ALMIŞ TEK PARTİYİZ"

    Daha sonra Evren ilçesini ziyaret eden Karakaya, burada da vatandaşlara seslendi. 6 aydır alanda olduğunu belirten Karakaya, şöyle konuştu: “Evet çok yoğun geçiyor ama güzel bir heyecanla yürütüyoruz. Heyecanımızda zerre azalma olmadı. Sizin bu heyecanınız, heyecanımıza heyecan katıyor. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak; ‘Milliyetçi Hareketi’ düstur almış tek partiyiz. Ankara bugüne kadar çok özensiz yönetildi. 30 Mart akşamı hep birlikte bu gidişe dur diyeceğiz. Biz şeffaf yönetim diyoruz. Katılımcı yönetim anlayışımızla oturup sorunları birlikte konuşacağız çareyi birlikte bulup çözeceğiz.”

    Karakaya, Ankara sınırında bulunan Aksaray İli Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerini de ziyaret ederek ilçe sakinleriyle sohbet etti. Ankara dönüşünde Bala'nın Sofular köyüne sürpriz ziyaret gerçekleştiren Karakaya, köy halkının sıkıntılarını dinledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Karakaya’ya ziyaretlerin de Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın da eşlik etti. CİHAN

Yorumlar