MHP'li eski vekiller de isyan bayrağı açtı

MHP'deki teşkilat operasyonlarına tepki olarak bugün istifa eden Ümit Özdağ'dan sonra eski vekiller de isyan bayrağı açtı

Google Haberlere Abone ol
MHP'li eski vekiller de isyan bayrağı açtı

Son Haberler Logo

MHP'de 1 Kasım seçilerinden sonra başlayan parti için muhalefet giderek daha da belirginleşiyor. Partinin kurultaya gitmesini isteyenlere yönelik başlatılan operasyonlara bugün en büyük teki genel başkan düzeyinde geldi. Genel Başkan Yardımcıs Ümit Özdağ, istifa ederek partinin bir an önce kurultaya götürülmesi çağrısı yaptı. Özdağ'dan sonra partili eski vekillerden de bildiri niteliğinde bir açıklama geldi.

MHP 25. Dönem Milletvekilleri isyan niteliğinde bir duyuru yaptı. Altında 12 ismin imzası olan çarpıcı kamuoyu duyurusunda, teşkilatların kapatılmasının 12 Eylül geleneği olduğu ve parti yönetiminin derhal mahkeme kararını beklemeden olağanüstü kurultaya gitmesi gerektiği belirtildi.

Bildiri yayınlayan eski milletvekilleri şöyle: Mustafa Sait Gönen, Yavuz Temizer, Vedat Bayram, Recep Çetin, İbrahim Kürşat Tuna, Karabey Kadri Karaoğlu, Turan Yaldır, Mustafa Canlı, Uygar Suphi Aktan, aslan Savaşan, Durmuş Yalçın ve Ali Kilci.

Yorumlar