MHP'li Coşkun: İktidar, her olumsuzluk için sanal düşman üretiyor

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, iktidarın, kendisi için her olumsuz gelişmenin ardından sanal düşman ürettiğini, hükümeti desteklemeyen herkesin ‘darbeci, paralel yapı, edepsiz’ olarak nitelendirildiğini belirtti....

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Coşkun: İktidar, her olumsuzluk için sanal düşman üretiyor

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, iktidarın, kendisi için her olumsuz gelişmenin ardından sanal düşman ürettiğini, hükümeti desteklemeyen herkesin ‘darbeci, paralel yapı, edepsiz’ olarak nitelendirildiğini belirtti.

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kadın kolları istişare toplantısı düzenlendi. Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşadığını belirtti. Ülkeyi bölmek isteyen iç ve dış düşmanların birlikte ciddi mesafeler aldığını söyleyen Coşkun, uygulanan politika ile milletin büyük bölümünün bu olumsuz gelişmelere seyirci bırakıldığının altını çizdi. “Gelinen nokta çok vahimdir” diyen Coşkun, şöyle devam etti:

“Vatanımızın bir parçasında devlet çekilmiş, adeta bölücü örgüte sunulmuştur. Bölücü örgüt, kendi savunma gücünü hazırlarken Türk askeri kışlasına, Türk polisi de karakoluna çekilmiştir. Bölücübaşı bebek katili siyasete yön belirleyici olmuş, sanki bu ülkenin varlığında, yaşamasında, kan dökülmemesinde siyasi bir argüman olarak gösterilmeye çalışılmıştır. Bizi dinleyen dinlemeyen herkese söylüyoruz, bu yalancı bahardır. Bu sevdadan vazgeçin, bu bin yıllık kardeşliğin bozulmasına da müsaade etmeyiz.“

Hükümetin hırsızlık ve yolsuzluklarının büyük boyutlara ulaştığını savunan Coşkun, “Ayakkabı kutularına saklanan hukuk insanımızı ümitsizliğe düşürmüş, sokaklara taşan olaylar ülkemizi neredeyse felakete götürmektedir. Dini kavramlar ve kamu kurumları iktidarın maşası haline gelmiş, her türlü haksızlığın, hukuksuzluğun, yolsuzluğun üzerini örtmek için utanmadan acımasızca bu kavramlar kullanılmaktadır. Her olayın ardından sanal bir düşman ilan edilip, iktidar ve şürekası tarafından saldırılmaktadır. Mağrur kibirli olan bu tayfa mağduru oynamaya devam etmektedir. Oysa her şey iktidarın kontrolünde olup eleştiriye dahi tahammülleri yoktur. Kendilerini tasvip etmeyen herkes ya darbeci ya paralel ya da edepsizdir. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim’le dalga geçen Egemen Bağış baş tacı edilmiş, ‘Ben yalan söylemem, camide içki içilmedi’ diyen imam sürgün edilmiştir. İktidara destek veren din adamlarına alim vermeyenlere müsvedde denilmiştir.” diye konuştu.

Coşkun, 30 Mart yerel seçimlerinin üzerinden haftalar geçmesine karşın şaibe söylentilerinin bitmediğine dikkat çekti. Coşkun, şöyle devam etti: “Türkiye tarihinde ilk defa bu kadar şaibeli bir seçim yaşanmıştır. Bütün dünya Türkiye’de olanları büyük bir dikkatle izlemekte, ülkemiz için birçok olumsuz yorum yapılmaktadır. Hakarete varan sözlerle Türkiye uyarılmaktadır. Ne ülkemiz ne de insanlarımız bunları hak etmiyor. Elbette bunların siyasi ve ekonomik sonuçları kaçınılmazdır. Bütün olup bitenlerin yanında saydıklarımız devede kulak kalmaktadır. Ülkemizde gerginliği oy sevdası mı yoksa BOP sevdası uğruna tırmandırlar. MHP olarak bunların farkındayız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin itidalli duruşu ve siyaseti, bu ülkede kardeşi kardeşe kırdırmama ve ülkeyi böldürmeme siyasetidir. Bu ülkenin sahipsiz olmadığı unutulmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar