MHP'li Çiftçi'den güvenlik isyanı: Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumruklu saldırının ardından Meclis'teki güvenlik önlemleri de artırıldı. Bu durum tartışmaları da beraberinde getirdi. MHP'nin Meclis Grup toplantısı için gelen Merkez Yönetim Kurulu...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çiftçi'den güvenlik isyanı: Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumruklu saldırının ardından Meclis'teki güvenlik önlemleri de artırıldı. Bu durum tartışmaları da beraberinde getirdi. MHP'nin Meclis Grup toplantısı için gelen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi İbrahim Çiftçi, güvenlik önlemlerini eleştirerek "Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz?" dedi.

Türkiye büyük Millet Meclisi’nde MHP’nin Grup toplantısının ardından grup salonununa girmek isteyen bir kişi ile polis tartıştı. Tartışmaya, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi İbrahim Çiftçi müdahale etti. Çiftçi, ‘Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz?’ diye polise tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından salondan çıktı. Bu sırada bir kişi salona Genel Başkan ve milletvekillerinin kullandığı kapıdan grup toplantı salonuna girmek istedi. Polis ise güvenlik önlemleri nedeniyle buna izin vermedi ve tartışma yaşandı. Bu sırada grup salonunun önünde bulunan MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, olayı görünce müdahale etti. Çiftçi, ilk olarak polis ile tartışan kişiye, “Ne oluyor. Senin sefilliğinin cezasını biz mi çekeceğiz?’ diye kızdı. Bu sırada arkadan bir polisin söylediği söze kızan Çiftçi, "Ben MYK üyesiyim. Sen kim oluyorsun. Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz? Saygılı olun önce.” diye tepki gösterdi. Araya polis amiri girdi ve Çiftçi’yi sakinleştirdi. Ardından Çiftçi, grup toplantı salonunun önünden ayrıldı.

Alınan güvenlik önlemleri kapsamında partilerin grup salonları, genel başkanlar ve milletvekillerinin girdiği kapılar, ziyaretçilere kapatılmıştı. CİHAN

Yorumlar