MHP'li Çelik: Son günlerin yeni partisinin ismi 'Ayakkabı Kutusu Partisi' (AKP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı Kemal Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, icraatlarını anlatırken hep kullandığı 'Nereden nereye' sözlerini, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları sonrası ik.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Çelik: Son günlerin yeni partisinin ismi 'Ayakkabı Kutusu Partisi' (AKP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir belediye başkan adayı Kemal Çelik, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, icraatlarını anlatırken hep kullandığı 'Nereden nereye' sözlerini, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları sonrası iktidara, 'Nereden nereye' dedi.

Son günlerde yolsuzluk ve rüşvet olaylarıyla ilgili iktidara göndermede bulunan Kemal Çelik, son günlerde yeni bir partinin adının ortaya çıktığını, bu partinin ismininde 'Ayakkabı Kutusu Partisi' (AKP) olduğunu söyledi.

Kemal Çelik, Antalya'nın Manavgat ilçesinde MHP Manavgat ilçe yönetiminin Delta Düğün Salonu'nda düzenlediği tanıtım toplantısına katıldı. Çelik'i, düğün salonu girişinde İlçe Başkanı Yener Çiviler ve MHP Manavgat belediye başkan adayı Raşit Enhoş karşıladı. Çelik, Manavgat'ta 30 Mart mahalli seçim çalışmaları kapsamında partililere bilgilendirme yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 'MHP daha son sözünü söylemedi' sözünü hatırlatan Çelik, artık milletin AKP'ye oy vermeyeceğini ifade ederek, Türklükle İslamiyeti ayırmaya çalıştıklarını iddia etti.

MHP'nin, daha son sözünü söylemediğini vurgulayan Çelik, "İnşallah son sözü söylemeye de gerek kalmayacak. Yeni bir parti çıkmış ortaya, 'Ayakkabı Kutusu Partisi' (AKP). Bakın ne hale geldiler. Sayın Başbakan bazen söyler ya 'nereden nereye' diye. Şimdi biz de diyoruz 'nereden nereye'. Yolsuzlukları ortaya çıkaranları görevlerinden alıyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Diyorlar ki baştaki müdürlerinin Başbakan'ın haberi yokken yapmışlar. Polisin 2 görevi vardır. Birisi adli, birisi idaridir. Adli görevini yaparken savcıya bağlıdır, mahkemelere bağlıdır, asla üstlerine, idareye ve yürütmeye bilgi veremez. Verirse de suçlu olur. Ama bunlar beni millet seçti, beni buraya millet getirdi bilgi vereceksin diyorlar. Sen bu millete, 'ben yolsuzluk yapacağım bana oy verin dedin mi? Demedin.' Artık bu millet size oy vermeyecek. Biz yolsuzluk, usulsüzlük nedir bilmeyiz? Haram bir lokma kursağımızdan girmez. Biz helalin peşindeyiz. Bu nedenle artık şimdi bizim zamanımız diyoruz." şeklinde konuştu.

MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin de yaptığı konuşmada, rüşvet operasyonu sonrası ismi geçen bakanların istifa etmesi gerektiğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın, bir konuşmasındaki 'hırsızlık babadan oğula geçer' sözünü hatırlatan Çetin, "Bunlar hırsızlık babadan oğula geçer derlerdi. Demek ki bunların babası da hırsızmış. Duy sesimizi Başbakan. Ne camız varsa da kes. Sen kefen giymiştin biz tabutluktan geliyoruz. Tarih tecelli edecek ve yaptıklarınız bir bir ortaya çıkacaktı ve çıkmaya başladı. O bakanlarını istifa ettirmen gerek. 100 gün sonra bunu yapacak zamanın bile kalmayacak." dedi.

MHP Manavgat belediye başkan adayı Raşit Enhoş da 30 Mart mahalli seçimlerinde 3 hilali Manavgat'ta iktidara taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

CİHAN

Yorumlar