MHP'li Büyükataman: Mekke'de uçan kargalar her yıl hacı olurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Orhun Abidelerine gitmekle Türkçü olunsa idi, Mekke'de uçan kargalar her yıl hacı olurdu.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Büyükataman: Mekke'de uçan kargalar her yıl hacı olurdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Orhun Abidelerine gitmekle Türkçü olunsa idi, Mekke'de uçan kargalar her yıl hacı olurdu.” sözünü hatırlattı.

    İsmet Büyükataman, “Başbakan Erdoğan’ın Niğde mitinginde MHP için sarf ettiği iddia ve ithamlarına yazılı cevap verdi. Başbakan’ın partisinin Niğde mitinginde; MHP’nin CHP ve Pensilvanya ile ruh üçüzü olduğunu bu üçüne, 3 koyun emanet edilemeyeceği ifadelerine işaret eden Büyükataman, “Başbakan'ın kendisine emanet edilen millet malını ne yaptığını herkes görmüştür. Koyun olayına gelince, teşbihte hata olmaz, kendisi İbrahim (as) olsa bırakın evladını kurban vermeyi kendisine gönderilen koçu götürüp pazarda satar. Mahdumunu feda etmek yerine bütün milleti feda ettiğini aziz milletimiz defaatle görmüştür. Ayrıca Başbakan ruh ikizi görmek istiyorsa PKK’ya bakmalıdır, bölücübaşına bakmalıdır, İsrail’e, Washinton’a bakmalıdır. Ayrıca dinlemelerden de şikâyetçi olan Başbakan, dinlemeleri engellemenin kendi görevi olduğunu unutmuş, sanki bu sorumluluk başkasına aitmişçesine şikâyet etmektedir. Anlaşılan odur ki; Allah hariç herkesi dinlemişlerdir, bir kez olsun Yüce Yaratıcıyı dinleseler başkasını dinlemeye ihtiyaçları kalmazdı, diye düşünmekteyiz. Zira Allah, yüce kitabımız Kuran'da hırsızlığı, yolsuzluğu haram kılmıştır.” değerlendirmesini yaptı.

    "BAŞBAKAN'IN SÖZLERİNDEN...."

    Büyükataman, Başbakan’a dinleme, tele kulak, şantaj, montaj siyasetini bırakıp, herkesi dinlediler, iddialarından vazgeçmesi, bu işlerin müsebbiplerini bir an önce yargı önüne çıkarması tavsiyesinde bulundu.
Başbakan Erdoğan’ın sözlerinden de iktidarının keyfidir, zorbadır, terbiye ve edep yoksunu olduğunun anlaşıldığını ifade eden MHP’li İsmet Büyükataman, şöyle devam etti: “Bu iktidar ki rüşvetin ana karargâhıdır. Bu iktidar ki pisliklerin limanı, haramilerin sığınağıdır. Bu iktidar ki esaretin zirvesidir. Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarda son günlerini yaşarken, kendilerinden beklenen son hamle Darphaneyi, AKP Genel Merkezinin yanına taşımaları olacaktır. Zira milletin cebinden çalmak yerine doğrudan darphaneden almaya tenezzül edecek duruma gelmişlerdir. Dün milliyetçiliği ayakları altına aldığını söyleyen Başbakan, bugün Niğde’de utanmadan milliyetçilikten dem vurmaktadır. Temeline dinamit koyduğu milli değerlerimizi kullanarak oy avcılığına çıkan Tayyip Erdoğan’a, Türk milliyetçilerinin muhakkak sert bir cevabı olacaktır. Daha önce de söylediğimiz gibi; ‘Orhun Abidelerine gitmekle Türkçü olunsa idi, Mekke'de uçan kargalar her yıl hacı olurdu.’”

    "TÜRK MİLLETİNİN KARNI DA BAŞBAKAN'IN VAATLERİNE TOK, OY DİLENCİLİĞİNE KAPALIDIR"

    Büyükataman, eleştirisini, “Kimliği aşağılanan, tarihi kişiliği alaya alınan ve tüm varlığı hücuma uğrayan aziz milletimiz, Allah’ın izniyle Başbakan Erdoğan karabasanından ve bu şahsiyetin karanlık dolu emellerinden kurtularak aydınlık ve parlak günlere ulaşacaktır. Türk milletini borç batağına sokan ve ‘Ben gidersem…’le başlayan cümlelerle tehdit eden Başbakan, sen yeter ki git, Milliyetçi Hareket’in bu milletin kalbine de, cebine de iyi gelecek projeleri ve çalışmaları mevcuttur. MHP ile mutlu, huzurlu ve güzel günler uzak değildir.
Artık, Niğdeli vatandaşlarımızın da, Türk milletinin de karnı Başbakan’ın vaatlerine tok, bünyesi yalanlarına bağışık, kapısı oy dilenciliğine kapalıdır.” diye sürdürdü.

    "AKP ZİHNİYETİ SANDIK BAŞINDA HAK ETTİĞİ DERSİ ALACAK"

    “3 Kasım 2002’de AKP’nin ampulüne güvenilerek söndürülen ışıklar bir daha hiç yanmamış; yandaş ve yoldaşlara, kurulan rant barajlarıyla, enerji sağlanırken, Türk milleti çetin bir karanlığa terk edilmiştir.” diyen Büyükataman, “Eğriyi doğrudan, güzeli çirkinden, gerçeği yalandan, hakikati batıldan ayırabilecek idrak ve iradeye sahip olan aziz milletimiz, önümüzdeki yerel seçimlerde, her defasında sabrını sınarcasına zekasını ve hafızasını hafife alan, tamamen Türk milletini aldatmak ve kandırmak üzerine kurulmuş AKP zihniyetine, hak ettiği dersi sandık başında verecektir.” görüşü ile açıklamasını sonlandırdı. CİHAN

Yorumlar