MHP'li Başkan Toktaş: Erdoğan’ı korku sardı

MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ı korku sardığını belirterek "Buradan ilan etmek istiyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak tüm birimlerimizle tüm mensuplarımızla adeta bir...

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Başkan Toktaş: Erdoğan’ı korku sardı

MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ı korku sardığını belirterek "Buradan ilan etmek istiyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak tüm birimlerimizle tüm mensuplarımızla adeta bir seferberlik havasında cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun sonunda kadar, dimdik arkasındayız." dedi.

    MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ile birlikte il binasında basın toplantısı düzenleyen Hasan Toktaş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na desteklerini yeniledi.

    Bursa’da ve Türkiye’nin diğer illerinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çeken Toktaş, şunları ifade etti: "Buradan ilan etmek istiyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak tüm birimlerimizle tüm mensuplarımızla adeta bir seferberlik havasında cumhurbaşkanı adayımız Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun sonunda kadar, dimdik arkasındayız."

    Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ı korku sardığını vurgulayan Toktaş, şöyle devam etti: “Basın, işadamları, sanatçılar, muhtarlar taraf olmaya zorlanmakta, devletin kurumları, başta Bursa Valisi olmak üzere belediyeler hovardaca kullanılmaktadır. Aday Erdoğan kibir abidesine dönüşmüştür ve ağzıyla söylediğini kulağı duymamaktadır.”

    ÖZENSOY: MUTLAKA SANDIĞA GİDİN, OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN

    MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy ise Türkiye’nin kamplaştırıldığını, gergin bir hale geldiğini hatırlatarak, "Bundan kurtulmanın bir tek yolu var, o da Tayyip Erdoğan’dan kurtulmaktır." diye konuştu. Vatandaşlara sandığa mutlaka gitmeleri çağrısı yapan Özensoy, şunları kaydetti: "10 Ağustos Pazar günü yapılacak seçimlere, işleri ne olursa olsun, nerede olurlarsa olsunlar mutlaka ama mutlaka sanık başına gitsinler. O sandık başında kullandıkları oylara da mutlaka sahip çıkmalarını rica ediyorum. 10 Ağustos önemli bir gün. Türkiye için güzel bir günün başlangıcı, birileri içinde bir sonun başlangıcı olacaktır." CİHAN

Yorumlar