MHP’li Aydın'dan sağduyu çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, İstanbul Esenyurt’taki seçim ofisine düzenlenen silahlı saldırıda bir partilinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ülkücü camiaya başsağlığı dileğinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP’li Aydın'dan sağduyu çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, İstanbul Esenyurt’taki seçim ofisine düzenlenen silahlı saldırıda bir partilinin hayatını kaybetmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ülkücü camiaya başsağlığı dileğinde bulundu. Aydın, “Acımızı yüreğimize gömdük, bağrımıza taş bastık. Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini ve sabretmelerini istiyorum. Son sözün söyleneceği gün bugün değildir.” dedi.

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, saldırıya ilişkin değerlendirmelerinde, “Ülküdaşlarımız silahlı teröristlerin saldırısına maruz kalmıştır. Hain saldırı sonucu beş kişi yaralanmış, kalbinden vurulan Cengiz Akyıldız ağabeyimiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.” ifadesine yer verdi.

Kanlı saldırıya ilişkin yayınlardan ötürü medyaya da eleştiriler yönelten Aydın, “Terör örgütü PKK’nın yapmış olduğu bu saldırıyı medya görmezden gelerek, terör örgütünü karşıt görüşlü grup olarak halkı yanıltmış, iktidar korkuları yüzünden PKK adını ağızlarına alamamışlardır.” sözleriyle tepkisini ifade etti.

Ülkücü camiaya seslenen Aydın, şunları dile getirdi: “Ülkücü harekete karşı yapılan bu saldırılarla ülkücüleri sokaklara çıkartmak istemektedirler. Daha düne kadar askerimize, halkımıza sıkılan kurşunlardan ve şehitlerimizin arkasından ‘kurşun sıkan eller kırılacak, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak’ gibi açıklamalar yapan; fakat terörist başıyla masaya oturmaktan, Habur’da ihanet gösterileri yapmaktan çekinmeyen, Türklüğü aşağılamaktan geri kalmayan AKP zihniyeti gibi açıklamalar yapmayacağım. Acımızı yüreğimize gömdük, bağrımıza taş bastık. Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini ve sabretmelerini istiyorum. Son sözün söyleneceği gün bugün değildir. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı olarak Yusufelili Cengiz ağabeyimizin ailesine ve tüm ülküdaşlarıma başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” CİHAN

Yorumlar