MHP'li aday AK Partili başkanın adını kültür kompleksine verecek

Muhalefet partisi MHP’nin Burdur Bucak Belediye başkan adayı seçmenlerine sıra dışı bir vaatte bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li aday AK Partili başkanın adını kültür kompleksine verecek

Muhalefet partisi MHP’nin Burdur Bucak Belediye başkan adayı seçmenlerine sıra dışı bir vaatte bulundu. MHP’li Ramazan Kesici, seçildiği takdirde inşaatı devam eden kapalı pazar ve kültür kompleksine şimdi görevde olan AK Partili Belediye Başkanı'nın ismini vereceğini söyledi.

Söz konusu projeyi en kısa zamanda hizmete açmayı düşündüklerini aktaran Kesici, “Biz geleni öven, geçmişe söven olmadık, olmayacağız. Devlet terbiyemiz ve inancımız gereği herkese hakkını teslim ederiz. Mevcut Belediye Başkanımız Ramazan Ayaz döneminde başlatılan kapalı pazar ve kültür kompleksini normal takviminde tamamlayıp Ramazan Ayaz ismiyle halkımızın hizmetine sokacağız.” diye konuştu. Siyaset geleneğinde kendini öne çıkarmak için geçmişin unutturulduğunu aktaran Kesici, ‘kötü bir hastalık’ olarak tanımladığı durumdan kurtulmak için hak sahibine hakkını teslim etmek gerektiğini ifade etti. Halkın temiz toplum-temiz siyaset özlemine tercüman olacaklarını dile getiren Kesici, şunları söyledi: “Kim Bucak için taş üstüne bir taş dahi koydu ise hepsinden Allah razı olsun deriz. Hepimiz faniyiz. Baki olan adamlıktır, insanlıktır. Makamlar, mevkiler de gelir geçer; eserler yaşar. Devlette ve hizmette devamlılık esastır. İnsan ölünce unutulmaz, unutulunca ölür. Allah hepimize kendi gücümüz ve imkânlarımız çapında adımızın hayırla yâd edilmesine vesile olacak hizmetler, iyilikler yapmayı nasip etsin. Biz bizden önceki başkanlarımızın eserlerine ve hizmetlerine sahip çıkarak, başlanmış çalışmaları tamamlayacağız. Yapılmış eserleri de koruyup geliştirdiğimiz gibi yeni eserlerle, daha güzel eserlerle Bucakımızı gelişmiş, temiz modern bir kente dönüştüreceğiz.”

Öte yandan 2009 yılında AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ramazan Ayaz, partisi tarafından yeniden aday gösterilmedi. AK Parti, 30 Mart yerel seçimlerinde Süleyman Mutlu'yu aday gösterdi. CİHAN

Yorumlar