MHP’den 'gizli ittifak' açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bir yerlerden düğmeye basılmışçasına düzmece anketlerle Milliyetçi Hareket'in başarısız gösterilmeye çalışıldığını, yok farz edildiğini, diğer taraftan bazı çevrelerce de sistemli bir şekilde, MHP’nin bir yerlerle '.

Google Haberlere Abone ol
MHP’den 'gizli ittifak' açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bir yerlerden düğmeye basılmışçasına düzmece anketlerle Milliyetçi Hareket'in başarısız gösterilmeye çalışıldığını, yok farz edildiğini, diğer taraftan bazı çevrelerce de sistemli bir şekilde, MHP’nin bir yerlerle 'gizli ittifak' içerisinde olduğu iddialarının servis edildiğini söyledi.

İsmet Büyükataman, ittifak söylentilerinin artması üzerine yaptığı değerlendirmede, “MHP, inandığı değerler uğruna mücadele eden, bu değerlere uygun siyaset anlayışını her hal ve şartta hayata geçirmeye gayret sarf eden ve duruşu çok net olan köklü bir siyasi partidir. MHP, başkalarının yönlendirmelerine gerek ve ihtiyaç duymaz, olduğu gibi görünür, inandığı gibi davranır.” dedi.

“MHP, mahalli idareler seçimlerine her yerde, kendi adaylarıyla tek başına girecek, ittifakı ise sadece aziz milletimizle yapacaktır.” dediklerini hatırlatan Büyükataman, “Toplam 912 belediye başkan adayımızı ilan ettik ve ilan etmeye devam ediyoruz. Bu oyunları bozulunca gizli ittifak yalanını ortaya attılar. MHP’nin gizlice ittifak yaptığı iddialarını yayanlar, öncelikle bu iddiaya bahis partinin siciline bakmalıdırlar. AKP tarafından hayata geçirilmeye çalışılan ‘Açılım denen yıkım projesi’nin benzeri söylemlerle adeta AKP’den rol çalma yarışına giren CHP’nin, bizce AKP’den bir farkı yoktur. Milletimizin birlik ve bütünlüğüne göz diken bu parti bölücülerin avukatlarını partilerinde üst kadrolara taşımaktan çekinmezken, bölücülerin ekmeğine yağ sürme konusunda iktidardan aşağı kalmamıştır. İttifak iddiaları AKP-CHP-BDP ve PKK'nın şer ittifakını gizleme çabaları ve cambaza bak oyunundan başka bir şey değildir.” şeklinde ifade etti.

"AKP İLE CHP ARASINDA AKRABALIK İLİŞKİSİ"

MHP’li Büyükataman, AKP ile CHP arasında siyasi akrabalık ilişkisi olduğunu savunarak, “Bilhassa bölücü teröre sakat ve mahsurlu bakıştaki yakınlık, yapılan karşılıklı temaslarla iyice su yüzüne çıkmıştı. CHP'ye, AKP ile yollarına devam ederken önerimiz, kirli ağızlarına Milliyetçi Hareket’i almamaları, kirli tezgâhlarını MHP’den uzakta kurmalarıdır. Türk milletinin bölünmeye, kötü ekonomik gidişe, toplumsal kutuplaşmaya ve ötekileştirmeye karşı kenetlendiği Milliyetçi Hareket Partisi'nin hiçbir şer odağıyla ve partiyle ittifakı söz konusu değildir. Tekrar ediyorum; Milliyetçi Hareket Partisi'nin ittifakı sadece ama sadece Türk milletiyledir.” dedi.

MHP KORKUSU İLE

MHP korkusu ile düzmece anketler yayınlayanların, CHP-MHP koalisyonu yapılacağı iddialarında bulunanların, alternatifsizlik telkin etmeye çalıştığına vurgu yapan Büyükataman, şöyle devam etti: “Çare bellidir. Çare milletin iradesidir, çare milletin sağduyusudur. Milliyetçi Hareket, bu milletin içinden çıkmış tertemiz kadrolarıyla, tek alternatif olarak yerelde de genelde de iktidara hazırdır. Bu iftira ve yalan kampanyalarının sebebi Milliyetçi Hareket’in iktidarın tek alternatifi olmasıdır. Milliyetçi Hareket, bütün yalan, iftira ve karartma kampanyalarından Yüce Allah’ın izniyle çıkarak tek başına iktidar olacaktır. Son olarak Mehmet Akifce ifade etmek gerekirse; “Bunaldı milletin âfâkı, bir sabah ister.” Kararan gecelerin sabahı yakın olur; Milliyetçi Hareket’in önce yerelde iktidarıyla; sonra ise genelde tek başına iktidarıyla söken şafakla birlikte gecelerimiz aydınlanacaktır.” CİHAN

Yorumlar