MHP'de yeni istifalar

MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şalk ve yönetim kurulu üyeleri, bazı illerdeki teşkilatların kapatılmasına tepki olarak görevlerinden istifa etti

Google Haberlere Abone ol
MHP'de yeni istifalar

MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk ve yönetim kurulu üyeleri, parti genel merkezi tarafından bazı illerdeki parti teşkilatlarının kapatılmasına tepki olarak görevlerinden istifa etti.
Şalk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, genel merkez tarafından bazı illerdeki teşkilatların kapatılmasına tepki olarak görevlerinden istifa ettiğini söyledi.

Kırklareli'nin de aralarında bulunduğu birçok MHP il ve merkez ilçe teşkilatının partinin başkanlık divanı tarafından yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatıldığını belirten Şalk, kendilerinin değişimden yana olduğunu ifade etti.

Partisinin olağanüstü kurultaya gitmesinden yana olduklarını anlatan Şalk, "Partimiz içerisinde son günlerde bir görevden alınma operasyonu diye bir akım başlatıldı. Genel merkezimizin aldığı karar bu doğrultuda oldu. Kırklareli ilimizde il başkanlığı kapatıldı. Kırklareli de bu görevden almalardan nasibini alan illerden bir tanesidir. 18 il diye hatırlıyorum. Bu sayı her geçen gün yukarıya doğru çıkıyor" şeklinde konuştu.

Partililerine bugüne kadar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Şalk, göreve yeni gelecek kişilere de başarılar temennisinde bulundu.

Yorumlar