MHP: Türkiye’de hırsızları yakalayanların sürüldüğü bir dönemi yaşıyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Türkiye’de hırsızların bırakıldığı, hırsızları yakalayanların sürüldüğü bir dönem yaşandığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP: Türkiye’de hırsızları yakalayanların sürüldüğü bir dönemi yaşıyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Türkiye’de hırsızların bırakıldığı, hırsızları yakalayanların sürüldüğü bir dönem yaşandığını iddia etti. Yaptığı yazılı açıklamada, dolar kurundaki gelişmelerin enflasyonu etkileyip etkileyemeyeceği konusunda Maliye ve Ekonomi bakanlarının aynı görüşte olup olmadığını sordu.

Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, açıklamasında şunları kaydetti: “Kamu harcanabilir gelirini arttırdığını iddia eden bu hükümet, dünyadaki tasarruf liginde, tasarrufların milli gelire oranı açısından Türkiye’yi amatör lige düşürmüştür. 250 milyar dolar ithalattan vergi almıştır. 1 litre benzindeki, tüpteki AKP, iktidara geldiği tarihteki vergiyle şu andaki vergiyi kamuoyuna açıklamalıdır, çünkü oran olarak verme gayretinden bir an olsun vazgeçmemektedir. Maliye Bakanı, büyüme hedeflerine Türkiye’nin 2014 yılında erişip erişemeyeceği konusunda ne düşünmektedir?” CİHAN

Yorumlar