MHP Lideri Bahçeli Yahyalı'da halka hitap etti

Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri ve ilçelerini gezen MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, Yahyalı ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Google Haberlere Abone ol
MHP Lideri Bahçeli Yahyalı'da halka hitap etti

Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri ve ilçelerini gezen MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, Yahyalı ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Konuşmaya başlamadan önce güvenlik güçleri tarafından oluşturulan barikatların kaldırılmasını isteyerek, "Bizim kimseden korkacak bir durumumuz yok." dedi. MHP belediye başkan adaylarının desteklenmesin isteyen Bahçeli, "Belediye yönetimi, elindeki projelerle halka hizmet eder. Benim arkadaşlarımda, size hizmet edecek projeler mevcuttur." şeklinde konuştu.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinen Genel Başkan Bahçeli, "Başbakan, tutuklananları koruyarak, 'Bize komplo kuruldu.' diyerek olayın üstünü örtme çabası içerisine girmiştir. Sana kim komplo kuracak, kim ne yapacak? Yolsuzluk soruşturmasını araştıran kolluk kuvvetlerini darmadağın etmiş ve 10 bine yakın polis memurunu yerlerinden ederek, olayın üstünü kapatmaya çalışmıştır." dedi. Seçimlere katılınmasını isteyen Devlet Bahçeli, "Önümüzdeki seçim, memleketimiz için çok önemli. Sandık güvenliğini de ihmal etmemek gerekir." diye konuştu. Ülkenin büyük sıkıntılarından birinin yoksulluk olduğunu söyleyerek, "Açlık sınırında yaşayan milyonlarca insanımız var. Başbakan, her gün bir yerlerde açılış yapıyor ama gösterişten ibaret, şov yapıyor. Asgari ücretle çalışan insanlar, karınlarını doyuramıyor. Bu insanlara daha iyi maaş verilmeli. İşsizlere de iş üretmek zorundasın." dedi. CİHAN

Yorumlar