MHP'li muhaliflerin kurultayında 13 değişiklik kabul edildi

MHP'li muhaliflerin tartışmalı kurultayında, Akşener dışında hiçbir adayın haberi olmayan birçok madde de dahil, 13 değişiklik önergesi kabul edildi

Google Haberlere Abone ol
MHP'li muhaliflerin kurultayında 13 değişiklik kabul edildi
MHP Kurultay Çağrı Heyetinin topladığı olağanüstü kongreden, seçimli kongrenin 10 Temmuz'da yapılması kararı çıktı. Kongrede tüzüğün değiştirilmesi istenen maddelerine ilişkin tüm önergeler de oybirliğiyle kabul edildi.

MHP'de Çağrı Heyetinin topladığı ve Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen 6. Olağanüstü Kongresinde komisyona sevk edilen tüzük değişikliği önergelerinin tümü oybirliğiyle kabul edildi.
Divan Başkanı Musavvat Dervişoğlu, 10 Temmuz'da Ankara Arena Spor Salonu'nda seçimli kongre için toplanılması, çoğunluğun sağlanamaması halinde aynı gündemle 17 Temmuz'da Anadolu Otel'de bir araya gelinmesi konusundaki önergeyi oylamaya sundu. Önerge oy birliğiyle kabul edildi.

MERAL AKŞENER DIŞINDAKİ KİMSENİN BİLMEDİĞİ MADDELER

Önergelerin açıklanmasından ve kabul edilmesinden sonra Akşener dışındaki adaylar neye uğradığını şaşırdı. Çünkü açıklanan maddelerin tamamına yakını Meral Akşener ve ekibi tarafından hazırlanmıştı. Akşener dışında hiçbir aday maddelerin içeriğini bilmiyordu. 

MHP YÖNETİMİ DE 10 TEMMUZ DEMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 6. Olağanüstü Büyük Konrenin 10 Temmuz'da Ankara Arena Spor Salonu'nda toplanacağını açıklamıştı. Edinilen bilgiye göre, Divan Başkanı Musavvat Dervişoğlu, bu hafta içinde genel merkez yetkilileriyle görüşerek 10 Temmuz'daki kurultayın birlikte yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunacak.

Yorumlar