MHP'li muhalifler Oktay Vural'ı bekliyor

MHP'li Sinan Oğan, partideki görevinden istifa eden Oktay Vural'ı beklediklerini söyledi

Google Haberlere Abone ol
MHP'li muhalifler Oktay Vural'ı bekliyor
Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, MHP grup başkanvekilliği görevinden ayrılan Oktay Vural ile ilgili, "Muhalefet saflarında Oktay Bey'in yeri her zaman hazırdır. Dolayısıyla şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Oğan, Niğde ve Aksaray'daki üst delegelerle kentteki bir otelde yaptığı toplantıda, Oktay Vural'ın MHP grup başkanvekilliği görevinden istifasını öğrendiklerini ve kendisine hayırlı olması temennisinde bulunduklarını belirtti.

Oktay Vural'ın uzun süreden beri bir takım gündem ve süreçle ilgili rahatsızlığının bulunduğunu ve bunu kendilerinin bildiğini belirten Oğan, "Zannediyorum Sayın Vural da değişimden yana olacaktır. Bu istifa da Sayın Vural'ın değişimden yana olduğuna dair bir istifadır. Hayırlı uğurlu olsun. Kendisinin cuma gününe kadar durum değerlendirmesi yapacağını, cumadan sonra da bir karar vereceğini duydum. Muhalefet saflarında Oktay Bey'in yeri her zaman hazırdır. Dolayısıyla şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bir gazetecinin, "Vural'ın istifasından sonra partide bir hareketlilik oldu mu?" sorusuna yönelik Oğan, şu yanıtı verdi:

"Oktay Bey'den sonra bu süreç daha da hızlanacaktır. Artık son düzlüğe girdik. Malumunuz 10 Temmuz'da seçimimiz var. Artık MHP safhalarının giderek netleşeceğini ve genel merkezimizin yanında şu veya bu sebeple duran MYK üyelerimizin, divan üyelerimizin, milletvekillerimizin de bundan sonra değişik saflarda yerlerini almaya başlayacaklarını görebiliriz. MHP, çok büyük sürprizlere gebe bir parti. Önümüzdeki günlerde göreceğiz."

Oğan, daha sonra partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar