MHP İzmir'de 5 teşkilatı görevden aldı

MHP Genel Merkezi Selçuk, Tire, Menderes, Karaburun ve Urla ilçe teşkilatlarını görevden aldı

Google Haberlere Abone ol
MHP İzmir'de 5 teşkilatı görevden aldı
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin Selçuk, Tire, Menderes, Karaburun ve Urla ilçe teşkilatlarının görevden alındığını, Karşıyaka ve Bergama'da da yeni atamalar yapıldığını bildirdi.

Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin son dönemde terör saldırılarının en şiddetlilerini yaşadığını, bu olayların milleti derinden yaraladığını belirtti.

Milletin bu acıların üstesinden geleceğini vurgulayan Necat Karataş, il teşkilatı olarak liderlerinin emrinde, vatan ve milletin hizmetinde olduklarına dikkati çekti.

Karataş, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Dün itibarıyla Genel Merkezimiz Selçuk, Tire, Menderes, Karaburun ve Urla İlçe teşkilatlarımızı görevden almış, Karşıyaka ve Bergama ilçe teşkilatlarımızda da yeni atamalar yapmıştır. Hiçbir şekilde unutulmamalıdır ki milliyetçi, ülkücü hareket yaşlısından gencine, bölünmez ve parçalanamaz bir bütündür. Görevde olan veya olmayan bütün Türk milliyetçileri, sahip oldukları şuurla her zemin ve şartta davalarının gereğini yerine getirmektedirler. Aslolan MHP'dir, ülkücü harekettir."

Yorumlar