MHP Grup Başkan Vekili Vural: Hani abdestinden şüphen yoktu?

Aydın’da partililerine seslenen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, "Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından sonra AKP’nin bir haram para aklama çetesine teslim olduğu, bir mafya gibi çalıştığı gayet net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Google Haberlere Abone ol
MHP Grup Başkan Vekili Vural: Hani abdestinden şüphen yoktu?

Aydın’da partililerine seslenen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, "Rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarından sonra AKP’nin bir haram para aklama çetesine teslim olduğu, bir mafya gibi çalıştığı gayet net bir şekilde ortaya çıkmıştır." dedi.

Rüşvet ve yolsuzlukların millet iradesinden saklanmak istendiğini, bunun için de yargının hükümete bağlandığını, özgürlüklerin de kısıtlandığını iddia eden Vural, şunları söyledi: “Bugün milletimizin iradesinden bu gerçekler saklanmak istenmektedir. Bu gerçeklerin üstünü örtmek amacıyla bir taraftan yargı hükümete bağlanmış, diğer taraftan da vatandaşların bu konuları öğrenmelerinin önünün kesilmesi için özgürlükler kısıtlanmıştır. Başbakan Erdoğan korkmaktadır. Hani abdestinden şüphen yoktu senin? Hani, 'Ellerindeki her şeyi yayınlasınlar.' diyordun? Bu korku, Recep Tayyip Erdoğan’ın fütursuzca, geldiği makam ve mevkiyi çalanlara çırpanlara teslim etmiş olmasıdır. Bu tavır hukuk devletini ortadan kaldırmakta, özgürlüklere darbe vurmaktadır. Bir yandan yaygın medyayı kontrol etmekte, bir yandan da sosyal medyayı kapatmak için tehditler savurmaktadır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sanal ağlarla, sanal düşmanlarla adeta yel değirmeniyle savaşan Don Kişot’a dönmüştür. Hayalet avcılığı yapmaktadır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde, 'Seni gidi Twitter' vardır, internet vardır. Başbakan Erdoğan, sanal ağlarla mücadele etmektedir. Bu, tükenmişliğin tablosudur.” CİHAN

Yorumlar