MHP Genel Başkanı Bahçeli Adana’ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın memleketi Adana’ya gelerek hemşerileriyle hasret giderecek.

Google Haberlere Abone ol
MHP Genel Başkanı Bahçeli Adana’ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın memleketi Adana’ya gelerek hemşerileriyle hasret giderecek.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun verdiği bilgiye göre Bahçeli, yarın Adana’ya gelerek 7 ilçede açık hava toplantılarına katılacak.

Devlet Bahçeli salı günü sırasıyla saat 10.30’da Sarıçam’da Kozanyolu otoban çıkışında, saat 11.30’da Yüreğir’de Yavuzlar Mahallesinde, saat 12.30’da Seyhan’da Pınar Mahallesinde Pınar Camii önünde, saat 13.30’da Çukurova ilçesinde Hayal Park civarı Ahmet Sapmaz Bulvarında vatandaşlara hitap edecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il dışındaki açık hava toplantılarını ise saat 16.00’da İmamoğlu’nda, saat 17.30’da Kozan’da ve saat 18.30’da ise Ceyhan’da gerçekleştirecek. Bahçeli’nin Adana ziyaretlerinde ülke gündemine ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yaptığı açıklamada “Hırsızlığa, soyguna, talana, riyaya ve ihanete dur diyebilmek için; vatan sevdalılarının, saf yüreklerin, safını belli etme zamanı. Milli iradeye ihanet edenlere ‘yeter artık’ deme zamanı. Harama tenezzül etmeyen; her zaman haktan, hukuktan ve demokrasiden yana olan, bilge lider, ilkeli, dürüst devlet adamı Devlet Bahçeli’nin yanında olma zamanı.” dedi.

İzgioğlu “Tarihi bir dönemeçte bu ziyareti çok önemsiyoruz. Türkmenbeyi Sayın Bahçeli’nin tarihi mesajlar vereceği bu ziyaret için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Mensuplarımız, vatandaşlarımız, hepimiz heyecanla değerli hemşerimizi bekliyoruz. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı, açık hava toplantılarına katılmaya davet ediyorum.” çağrısı yaptı.
CİHAN

Yorumlar