MHP, cumhurbaşkanı seçimi için Ankara’da seferber oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Teşkilatı, cumhurbaşkanı seçimi için saha çalışmalarına başladı. Ankara 1. ve 2. bölgede 4 ayrı heyet halinde başlatılan çalışmalar 25 Temmuz 2014 Cuma akşamına kadar devam edecek.Genel Başkan...

Google Haberlere Abone ol
MHP, cumhurbaşkanı seçimi için Ankara’da seferber oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Teşkilatı, cumhurbaşkanı seçimi için saha çalışmalarına başladı. Ankara 1. ve 2. bölgede 4 ayrı heyet halinde başlatılan çalışmalar 25 Temmuz 2014 Cuma akşamına kadar devam edecek.

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş başkanlığındaki heyet Bala, Şereflikoçhisar, Evren, Gölbaşı, Mamak ve Çankaya’da çalışma başlattı. Ankara 1. bölgeye ait Etimesgut, Polatlı, Haymana, Sincan ve Elmadağ’da çalışmalar Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu yönetiminde sürdürüyor. Ankara 2. bölgede de Keçiören, Altındağ, Pursaklar, Akyurt, Çubuk ve Kalecik’teki saha çalışmaları Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’nin başkanlığında devam ediyor. Yine Ankara Milletvekili Mustafa Erdem’in başkanlık ettiği heyet ise Yenimahalle, Kazan, Kızılcahamam, Çamlıdere, Ayaş, Güdül, Beypazarı ve Nallıhan’da saha çalışmaları yapıyor.

ÇETİNKAYA’NIN AÇIKLAMASI

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yaptığı açıklamada 21 Temmuz’da başlatılan saha çalışmasında sivil toplum temsilcilerinin de ziyaret edileceğini bildirdi.

İl Başkanı Çetinkaya, "Yaklaşan cumhurbaşkanı seçimleri ülkemizin geleceği için büyük önem arz etmektedir. Bu bilinçle sahaya inen Milliyetçi Hareket Partisi heyetleri, birliğin, huzurun, ekmeğin, umudun adayı olan Sayın Ekmelettin İhsanoğlu’nun adaylık faaliyetlerine destek olmak maksadıyla aktif çalışmalar yürütmektedir." dedi. Çetinkaya, genel merkezden geniş katılımlı heyetlere Ankara il başkan yardımcıları ve belirlenen komisyon üyelerinin de eşlik ettiğini söyledi. Çetinkaya’nın açıklamasına göre cumhurbaşkanı seçimleri için başlatılan saha çalışmalarına MHP ilçe başkanları yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de destek veriyor. CİHAN

Yorumlar