MHP: CHP'nin gizli görevi HDP'yi korumaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, CHP'nin gizli görevinin HDP'yi korumak olduğunu söyledi

Google Haberlere Abone ol
MHP: CHP'nin gizli görevi HDP'yi korumaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, gündemdeki konuları ve MHP’ye yönelik eleştirileri değerlendirdi.

Yalçın açıklamasında, "CHP’nin örtülü hedefi, demokrat görünüp gizliden gizliye HDP’yi korumaktır. Gündemde PKK ile illiyeti açığa çıkan terör örgütüuzantılarının dokunulmazlığının kaldırılması varken bütün milletvekilleri, nedenPKK’nın siyasi kanadı ve katillerin yönlendiricisi olan bu teröristlerle aynı kefeye konulmaktadır" değerlendirmesinde bulundu.

"MARJİNAL SOLUN ARKA BAHÇESİ"

"CHP, kötü emellerini ve ucuz taktiklerini MHP eleştirisinin arkasına gizleme cinliğine soyunmuştur. Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklamasını kendilerince yorumlayarak şapkadan tavşan çıkarırcasına bundan AKP payandası çıkarma hevesleri, acemi sihirbazın sahnede düştüğü gülünç duruma benzemektedir" ifadelerini kullanan Yalçın şunları kaydetti:

"CHP, hem HDP’nin hem de genel anlamda birlik ve bütünlüğümüzün geleneksel düşmanlarını üreten bataklığın, marjinal solun arka bahçesidir. İşte CHP’nin halipürmelali, düştüğü acınası durum budur."

Yorumlar