MHP Ankara il başkanından seçim uyarısı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, seçimlere sayılı günlerin kala partililer ve ülküdaşlarına kendilerine yakışır asil ve dirayetli duruşlarını muhafaza etme hatırlatması yaparak, Ankaralılar’dan, ülkücüleri gayri meşru, gayri ahlaki faaliyetlerin ta.

Google Haberlere Abone ol
MHP Ankara il başkanından seçim uyarısı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, seçimlere sayılı günlerin kala partililer ve ülküdaşlarına kendilerine yakışır asil ve dirayetli duruşlarını muhafaza etme hatırlatması yaparak, Ankaralılar’dan, ülkücüleri gayri meşru, gayri ahlaki faaliyetlerin tarafı olarak arz eden, art niyetli haber ve tezviratlara itibar etmemelerini sitedi.

    Fatih Çetinkaya, “Bu kritik süreçte, maalesef birtakım gayri meşru ve gayri ahlaki odaklar eliyle toplumumuzun tansiyonu bilinçli olarak yükseltilmekte, vatandaşlarımızın huzur ve sükuneti tahrip ve tahrik edilmektedir.“ dedi.

    MHP’nin sahada, halk ile doğrudan temas halinde, planlı, programlı ve başarılı bir biçimde çalışmalarını idare etmesine karşılık, kendilerinin gerek basında, gerekse siyasi rakiplerin beyanatlarında, zararlı bir çatışmanın, suç teşkil eder eylemlerin ve gayri meşru işbirliklerinin tarafı ve hatta faili olarak gösterilmeye çalışıldığına işaret eden Çetinkaya, son olarak CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a MHP görselli araçlar ile konvoylarına saldırı yapılacağını öğrendiklerine dikkat çekti.

    "ÜLKÜCÜ HAREKETİ İTHAM ETMENİN AĞIR VEBALİ"

    MHP’li Çetinkaya sözlerini “Hal böyle iken; “Türk Milleti bilmelidir ki, adil ve müreffeh bir dünya nizamı inşa etmek, her türlü gayri milli ve gayri ahlaki tasaddinin karşısında durmak, vatanımızın ve milletimizin huzurunu, güvenliğini temin etmek ülküsünü şiar edinmiş MHP hiçbir ahval ve şerait içinde, karanlık odakların kirli hesaplarının ortağı olmamıştır ve olmayacaktır. Hareketimiz, tarihle yaşıt Türk milliyetçiliği ideolojisini doktrinleştirerek, Türk milliyetçiliğinin siyasetimizdeki yegane temsilcisi olmuş, siyasi ve fikri çizgisinde en ufak bir sapma ve ayrışma göstermeden 45 yıldır vatan ve millet hizmetini görev edinmiştir. Vatan ve millet sevdalısı ülkücü hareketin, kirli ve karanlık oyunların içerisine çekileceğini, taraf ve ortak olacağını iddia eden başta Mansur Yavaş olmak üzere tüm sorumluların, bu iddialarının mesnedini ve kaynağını açıklamaları, bununla birlikte ülkücü hareketi itham etmenin ağır veballer doğuracağını idrak etmeleri gereklidir.” diye konuştu.

    Çetinkaya, Allah’ın (cc) inayet ve halkın teveccühleri ile hareketlerinin, 30 Mart seçimlerinde, başta Ankara olmak üzere tüm il ve ilçelerde muvaffakiyete ulaşacağını belirtti. CİHAN

Yorumlar