MHP-AK Parti bayramlaşmasında Türk-İslam coğrafyası tartışıldı

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partiler arasındaki bayramlaşma başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) ziyaret eden partililer arasında AK Partiler de yer aldı. MHP’ye bayramlaşmaya gelenleri Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk...

Google Haberlere Abone ol
MHP-AK Parti bayramlaşmasında Türk-İslam coğrafyası tartışıldı

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partiler arasındaki bayramlaşma başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) ziyaret eden partililer arasında AK Partiler de yer aldı.

MHP’ye bayramlaşmaya gelenleri Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bulduk Özdemir ağırladı. AK Parti heyetinde ise İzmir Milletvekili ve MKYK Üyesi Hamza Dağ, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kocan ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Timurtaş yer aldı.

Partilerin bayramlarda bir araya gelmesinin toplumun da arzuladığı ve görmek istediği bir tablo olduğunu vurgulayan Hamza Dağ, Türk-İslam coğrafyasında meydana gelen olaylara değindi ve siyasi konulara girmek istemediklerini, pazartesiden itibaren tekrar siyasete yoğunlaşacaklarını söyledi.

Emin Haluk Ayhan ise buruk bir bayrama girdiklerini vurguladı. Türk-İslam coğrafyasında meydana gelen olaylara değinen Ayhan rahatsızlık duydukları konuları da dile getirdi. CİHAN

Yorumlar