Metiner'den Demirtaş'a ağır gönderme

Hakkari'de Erdoğan'ı eleştirirken, Mehmet Metiner'e göndermede bulunan Selahattin Demirtaş'a Metiner'den cevap gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Metiner'den Demirtaş'a ağır gönderme

‘Kürt problemi yoktur’ diyen C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ”Senin Kürt sorunun sona ermiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin defa helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan.” dedi, AK Partili Mehmet Metiner’den jet yanıt geldi. 

Demirtaş kendisi tepe tepe kullanılmaya uygun bir tanesi bulunduğu için herkesi de kendisi bu şeklinde sanıyor, izahatsında olan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, şu esas kadar ne devletin ne de PKK’nın Kürdü olmadığına vurgu yaptı. 

HDP LİDERİNE NİŞANTAŞI-CİHANGİR GÖNDERMESİ

Demirtaş’a yaptığı eleştirilerde hızını alamayan AK Partili Metiner, Selahattin Demirtaş, Nişantaşı- Cihangir hattındaki ‘Beyaz Türk'lerin makbul Kürdü şekilde kabul edilmeyi bir kibir vesilesi sayıyorsa otursun benlik ve durduğu yer sebebiyle bundan böyle kimlerin kullanımına açık olduğunu sorgulasın, ifadelerini kullandı. 

"DEMİRTAŞ BU GERÇEĞİ BİLECEK"

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava önderi ve Müslüman bir Kürt kardeşi olduğunun altını çizen Metiner, Erdoğan’ı 80 öncesinden buyana tanıdığını, onunla yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğumu Demirtaş’ın bu gerçeği bilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

METİNER'DEN DEMİRTAŞ'A HODRİ MEYDAN

Metiner son şekilde Demirtaş’a bir çağrıda bulunarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkede bundan böyle Kürt meselesi yok sözünün anlamını ve doğruluğunu bilmiyorsa Demirtaş’a anlatabilirim. O da biliyor ki gerçek bu. Yüreği yetiyorsa bu meseleyi bir televizyon kanalında tyükselişabiliriz. Tabii Kandil’in silahlarının arkasına sığınmadan gelsin, dedi. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar