Melih Gökçek'in eşinden Arınç cevabı

Bülent Arınç-Melih Gökçek polemiğinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Melih Gökçek'in eşinden Arınç cevabı

"Hiçbir zor zamanımız olmadı, biz herkesi fazla aşırı seviyoruz, ben onun için de hiç yorum yapmayacağım" diyen Nevin Gökçek, Münevver Arınç ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üstüne ise "Görüşürüm, fazla aşırı sevdiğim, canım benzeri sevdiğim bir insan. Görüşebilirim, istersem görüşüm de bir sakınca yok" dedi.

ARINÇ, 'NEVİN HANIM'A SAYGIM VAR DEMİŞTİ

Bülent Arınç, geçtiğimiz gün Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı izahatda Melih Gökçek ile aralarında başlayan polemikle ilgili konuşmasında "Gökçek'e okkalı yanıtlar vermeyi aklıma getirdim fakat iki yüzden bunu yapamayacağım. Birincisi Gökçek'e değil fakat onun kıymetli eşi Nevin Hanım'a fazla aşırı kocaman bir saygım var. Ben eşimle ortak Nevin Hanım'ı fazla aşırı beğenir ve severiz. Hayırsever bir kadındır. Dindar bir hanımefendidir. Ankara'daki öksüzlerin, yetimlerin başını okşayan bir insandır. Belki de eşinin başarılarından kocaman yardımı bulunan bir hanımefendidir" demişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar