Melda Onur: Benim yayın Meclis'in internet sitesinden daha iyi

CHP Milletvekili Melda Onur, Meclis TV’nin yayın yapmamasına tepki göstererek, kendi tabletinden internet yayını yapıyor. TBMM Genel Kurulu’ndaki soruşturma önergeleri ile ilgili görüşmeler sürüyor. Genel Kurul’da dikkat çeken hadise ise...

Google Haberlere Abone ol
Melda Onur: Benim yayın Meclis'in internet sitesinden daha iyi

CHP Milletvekili Melda Onur, Meclis TV’nin yayın yapmamasına tepki göstererek, kendi tabletinden internet yayını yapıyor.

TBMM Genel Kurulu’ndaki soruşturma önergeleri ile ilgili görüşmeler sürüyor. Genel Kurul’da dikkat çeken hadise ise CHP’li Onur’un tabletle yaptığı canlı yayın oldu. Kendisine ait bir internet sitesinde görüntüleri yayınlayan Onur, gazetecilerin sorularını da cevapladı. Onur şunları söyledi: “Bir benim yaptığım yayın var bir de Meclis internetinden yapılan yayın var. Yalnız Meclis’in internet yayınında sıkıntı olduğu söyleniyor. Benimkinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Gecikmeli gidiyor ama genel konuşmaları dinleyebiliyor insanlar. Benim yaptığım yayınlarda alkışlar, Meclis’in koltukları falan görünüyor. Bir hayli konuşmalar olacak. Gündeme bile geçmeden tartışma yaşandı. Herkes benden bekliyor gördüğüm kadarıyla. Meclis Başkanı’ndan çözüm bekliyorlar. Açsın ki böyle bir şeye gerek olmasın.”

CİHAN

Yorumlar