Meclis kürsüsüne mazot, yat maketi ve pırlanta seti ile çıktı

TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yapan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kürsüye bir şişe mazot, yat maketi ve pırlanta ile çıktı. Öğüt, burada yaptığı konuşmada çiftçinin mazot fiyatları sebebiyle mağdur olduğunu anlattı.TBMM Genel...

Google Haberlere Abone ol
Meclis kürsüsüne mazot, yat maketi ve pırlanta seti ile çıktı

TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yapan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kürsüye bir şişe mazot, yat maketi ve pırlanta ile çıktı. Öğüt, burada yaptığı konuşmada çiftçinin mazot fiyatları sebebiyle mağdur olduğunu anlattı.

TBMM Genel Kurulu kürsüsünde ilginç bir görüntü yaşandı. Çiftçilerle ilgili verilen bir önerge hakkında konuşma yapmak için kürsüye gelen CHP’li Ensar Öğüt, yanında bir şişe mazot, bir yat maketi ve pırlanta seti getirdi. Mazotu eliyle havaya kaldırarak konuşan Öğüt, çiftçilerin alınan vergiler sebebiyle mazota çok fazla ödeme yapmak zorunda kaldığını ifade etti. Öğüt, pırlantadan vergi alınmadığını, çiftçinin kullandığı mazottan ise fazla vergi alındığını belirtti. Öğüt kürsüye getirdiği ürünlerle ilgili konuşmasını yaptıktan sonra milletvekillerinden söz konusu önergeye destek istedi.

CİHAN

Yorumlar