Meclis Genel Kurulu'nda tartışma

TBMM Genel Kurulu'nda, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında hakkındaki iddiaları cevaplandıran eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın konuşması sırasında tartışma yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Meral...

Google Haberlere Abone ol
Meclis Genel Kurulu'nda tartışma

TBMM Genel Kurulu'nda, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında hakkındaki iddiaları cevaplandıran eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın konuşması sırasında tartışma yaşandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Meral Akşener'in yönettiği Genel Kurul'da, eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar hakkında hazırlanan fezlekelerle ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu kurulup kurulmamasına ilişkin CHP'nin önergeleri görüşülüyor.

CHP'nin, hakkında verdiği önerge için söz alan eski Bakan Zafer Çağlayan'ı, CHP Çorum Millekvekili Tufan Köse, cep telefonuyla görüntüsünü çekmeye başladı. AK Parti grubunu da çeken Köse'ye Çağlayan tepki göstererek "Sen şimdi de fotoğrafçılığa mı başladın?" diye seslendi. Köse'ye AK Parti grubundan da tepkiler yükseldi. Bu sırada ayağa kalkan AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Köse'nin üzerine yürüdü. Biranda ortalık karıştı. Gazete küpürleri havada uçuştu. Araya giren BDP'li milletvekilleri kavgayı bitirmeye çalıştı.

Bu sırada Meral Akşener, birleşime ara verdi. Arada da tartışma bir süre devam etti. CİHAN

Yorumlar