Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta, ziyaret edeceği Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine 700 kitap ve mektup gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Mardin'e Başbakandan önce hediyeleri geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart'ta bir paradigma temaslarda bulunacağı Mardin'deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine mektup ve kitap gönderdi.

Başbakan Davutoğlu, 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile alakalı yeni fiil planını izahatk üzere gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Mardin'deki öğrencileri sevindirdi.

İçerisinde öğrencilere hitaben yazdığı mektupların bulunduğu roman ve boyama kitaplarından oluşan 700 kitap 2 okulda öğrencilere dağıtıldı.

"KENDİMİ ÇOK DEĞERLİ HİSETTİM"

Kitapların dağıtıldığı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu 7. derslik öğrencisi Nisanur İldoğan, Başbakandan hediye almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'nu fazla aşırı sevdiklerini anlatım eden İldoğan, "Başbakanımızın gönderdiği bu hediye yardımıyla kendimi fazla aşırı kıymetli hissettim. Başbakanımızın Mardin'e istikbal olmasından heyecanlıyız. Onu fazla aşırı seviyoruz ve sevgiyle karşılayacağız" dedi.

Esra Ataç ise gönderdiği kitap ve mektuptan ötürü Başbakana teşekkür ettiğini belirterek, hediyelerin menfaatlerini fazla aşırı sevindirdiğini dile getirdi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar