Mamak Belediye Başkanı Akgül: Kimseyi 'şucu bucu' diye ayırmayalım

Mamak’ta yeni seçilen muhtarlar, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün düzenlediği tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Akgül, burada yaptığı konuşmada, hiç kimseyi şucu bucu diye ayırmadan hizmet etmenin herkes için görev olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Mamak Belediye Başkanı Akgül: Kimseyi 'şucu bucu' diye ayırmayalım

Mamak’ta yeni seçilen muhtarlar, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün düzenlediği tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Akgül, burada yaptığı konuşmada, hiç kimseyi şucu bucu diye ayırmadan hizmet etmenin herkes için görev olduğunu söyledi.

Kahvaltıya; Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, ASKİ Mamak Bölge Müdürü İsa Uzunoğlu, EGO Bölge Müdürü Ali Kaçmaz, Mamak Belediye başkan yardımcıları ve muhtarlar katıldı. Bu dönem seçilen muhtarlar arasında özellikle genç muhtar sayısının artmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Akgül, muhtarlarla sık sık bir araya geleceklerini dile getirdi.

"HERKESE EŞİT HİZMET ETMEK GÖREVİMİZ"

Herkesin büyük bir yarıştan geçtiğini belirten Akgül, "Her demokratik seçimin kazananı ve kaybedeni vardır. Muhtarlık seçimini kazanmak zordur, ancak bu görevi hakkıyla yapmak daha da zordur. Kimseyi şucu bucu olarak ayırmadan, herkese eşit hizmet etmek hepimizin görevidir. İstiyoruz ki mahallelerde seçilmiş kişiler, yani sizlerle el ele vererek hizmetlerimizi vatandaşa ulaştıralım." diye konuştu.

Toplantıya katılan herkesin Mamak’a hizmet ettiğini kaydeden Akgül, “Burada bulunan herkes Mamak’ın daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışıyor. Sizler mahallelerinizin gözü kulağı olacaksınız ve her konuda bizlerle irtibata geçeceksiniz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar