Loğoğlu’ndan ‘Mansur Yavaş’ değerlendirmesi: 22 Aralık’ı bekleyin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Mansur Yavaş’ın CHP’den aday olup olmayacağı yönündeki sorulara, “22 Aralık parti meclisi toplantısı sonuçlanıncaya kadar duyacağınız her şey, söylentiden ibarettir.

Google Haberlere Abone ol
Loğoğlu’ndan ‘Mansur Yavaş’ değerlendirmesi: 22 Aralık’ı bekleyin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Mansur Yavaş’ın CHP’den aday olup olmayacağı yönündeki sorulara, “22 Aralık parti meclisi toplantısı sonuçlanıncaya kadar duyacağınız her şey, söylentiden ibarettir.” cevabını verdi.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Mansur Yavaş’ın adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulunan Loğoğlu, “Twitter üzerinden birçok şey yazıldı, çizildi, bunun bir kısmı medyaya yansıdı, bu sadece Ankara için değil, İstanbul için Adana için benzer söylentiler her zaman için var. 21 Aralık’ta MYK toplantısı var. Orada genel merkezdeki 5 kişilik seçim komisyonu yaptıkları değerlendirmeler, vardıkları sonuçlar ki bunlar anket, eğilim yoklaması gibi yöntemlerle varılmış sonuçların sonuçlarını bu 5 kişilik komisyon MYK’ya getirecek. 22 Aralık parti meclisi toplantısı sonuçlanıncaya kadar, duyacağınız her şey söylentiden ibarettir. Bir kısmı hayata geçebilir, hepsi söylentiden ibaret demiyorum.” şeklinde konuştu.

CHP’nin sağ kesime yaklaştığına dair söylentilerin sorulması üzerine Loğoğlu şunları söyledi: “Bu eleştirilerin yapılmasını doğal karşılıyorum. CHP sosyal demokrat bir partidir. Ortanın solunda bir partidir. Ancak şu da bir gerçek, toplum büyük ölçüde değişiyor, siyasi dengeler değişiyor, AKP’ye karşı memnuniyetsizlik artıyor.”
CİHAN

Yorumlar